Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dünya yıldızı: İyi ki Türkiye gelmedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dünya yıldızı: İyi ki Türkiye gelmedi

FUTBOL Haberleri

Real Madrid'in dünya yıldızı Gallili Gareth Bale, "Türkiye yerine Kuzey İrlanda'yla eşleşmekten mutluyuz. İrlanda'yı daha iyi tanıyoruz. Zor olacak ama kazanacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

EURO2016'da 2. tura yükselen Galler'in yıldız oyuncusu Gareth Bale, Türkiye yerine Kuzey İrlanda ile eşleşmekten memnun olduğunu söyledi.

Galler'in üst tura çıkmasında en büyük paya sahip olan isimlerden Bale, turnuvaya sadece 3 maç oynamak için gelmediklerini dile getirip, Türkiye yerine daha çok tanıdıklarını Kuzey İrlanda ile eşleşmelerinin sevindirici olduğunu söylerken; ''Buraya şampiyon olmak için geldik, 3 maç oynamak için değil. Kuzey İrlanda'yı Türkiye'den daha iyi tanıyoruz. Zor bir maç olacak ama kazanacağımıza inanıyorum'' ifadelerini kullandı.

"İNGİLTERE'NİN ÜZERİNDE OLMAK GÜZEL"

Galli yıldız, grubu İngiltere'nin önünde tamamladıkları için de mutlu olduklarını söylerken ' 'İngiltere'nin üzerinde olmak her zaman için güzel bir şey'' dedi. EURO2016'da B Grubu'nu zirvede tamamlayan Galler'de Gareth Bale, atılan 6 golün 3'üne imza attı.

Dünya yıldızı: İyi ki Türkiye gelmedi

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...