İkinci tur ilk maçında İsviçre ile Polonya karşı karşıya

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İkinci tur ilk maçında İsviçre ile Polonya karşı karşıya

FUTBOL Haberleri

Euro 2016'da son 16 turuna kalan İsviçre ile Polonya ikinci tur ilk maçında Stade de Geoffroy'da karşı karşıya gelecek.

Turnuvaya Fransa, Arnavutluk ve Romanya ile birlikte A Grubu'nda başlayan İsviçre, Arnavutluk'u 1-0 mağlup ettikten sonra Romanya ile 1-1, Fransa ile de 0-0 berabere kalarak bir üst tura yükselmişti.

C Grubu'nda Almanya, Kuzey İrlanda ve Ukrayna ile karşı karşıya gelen Polonya ise Kuzey İrlanda'yı 1-0 yendikten sonra Almanya ile 0-0 beraberek kaldı. Gruptaki son maçında Ukrayna'yı 1-0 mağlup eden Polonya, grubu Almanya'nın ardından 2. sırada bitirdi.

İki takım son olarak 2014 yılında bir hazırlık maçında karşı karşıya geldi ve 2-2 berabere kaldı. Polonya'da Kaputska sarı kart cezası nedeniyle sahadaki yerini alamayacak. Öte yandan hafif bir sakatlığı bulunan kaleci Vojciech Szczesny'nin durumu belirsizliğini koruyor.
İsviçre'de ise sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

MUHTEMEL 11'LER

İsviçre: Sommer, Lichtsteiner, Schar, Djourou, Rodriguez, Behrami, Xhaka, Shaqiri, Dzemaili, Mehmedi, Seferovic
Polonya: Fabianski, Jedrjezczyk, Glik, Pazdan, Piszczek, Grosicki, Maczynski, Krychowiak, Blaszczykowski, Milik, Lewandowski

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...