Mario Gomez: "Hedefimiz net"

Düzenleyen: / Kaynak: Sporx
- Güncelleme:
Mario Gomez: "Hedefimiz net"

FUTBOL Haberleri  / Sporx

Almanya Milli Takımı'nın golcüsü Mario Gomez, gol attığı Slovakya maçının ardından konuştu.

Almanya'nın Slovakya'yı 3-0 mağlup ettiği mücadelede EURO2016'daki 2. golünü atan Mario Gomez, maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Kusursuz oynadıklarını belirten Gomez, "Bu tarz turnuvalarda kolay maç yoktur. takımların tamamı gol yememeye oynuyor. İkinci golü atana kadar Slovakya kaç kişiyle savunma yaptı biz kaç kişiyle saldırdık bilmiyorum. Son iki maç kusursuz oynuyoruz. Daha fazla gol atabiliriz" ifadelerini kullandı.

Kendi açısından güzel bir periyoda girdiğini söyleyen yıldız oyuncu, "Çok güzel bir an yaşıyorum. Önceki iki sezonu hiç düşünmüyorum. Teknik direktör ve takımın bana güvenmesi mutluluk verici. Ceza alanında çok fazla boğuşuyoruz. Bana alan kalmıyor. Performansımız çok iyi. Turnuvada gol yemedik henüz" dedi.

Kupayı istediklerini vurgulayan tecrübeli golcü, "Biz buraya ilk tur oynamaya gelmedik. Hedefimiz net. Kupayı kazanmak. Bunun için bütün maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. Bunu yapmak için de heyecanla diğer maçları bekliyoruz" sözleri ile röportajı noktaladı.

Düzenleyen:  - FUTBOL
Kaynak: Sporx
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...