İspanya şokta

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İspanya şokta

FUTBOL Haberleri

İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Vicente del Bosque, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan elenmelerinin ardından 8 yıllık görevini bıraktı.

İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Vicente del Bosque, görevinden istifa etti.

EURO 2016 Son 16 Turu'nda İtalya'ya 2-0 yenilerek elenen ve turnuvaya veda eden İspanya'da Vicente del Bosque, 8 yıllık görevinin ardından istifa etti. Daha önce de İzlanda'ya Son 16 Turu'nda 2-1 yenilerek elenen İngiltere'nin teknik direktörü Roy Hodgson istifa etmişti.


BIRAKTI

EURO2008'de şampiyon olan İspanya'da teknik direktör Luis Aragones'den milli görevi devralan Vicente del Bosque, önce 2010 Dünya Kupası ve iki yıl sonra da Avrupa şampiyonu oldu. EURO2016 Fransa'da Son 16 Turu'nda İtalya'ya 2-0 yenilerek elenen İspanya'da istifa eden Vicente del Bosque, kararını RNE radyosunda açıkladı. Del Bosque, bundan sonra kesinlikle görevine devam etmeyeceğini açıkladı.

CAPARROS GELİYOR

İspanyol Marca gazetesi ise milli takımın başına Vicente del Bosque'nin yerine Granada'nın eski teknik direktörü Joaquin Caparros'un göreve geleceğini okuyucularına aktardı.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...