İtalya mı Almanya mı?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İtalya mı Almanya mı?

FUTBOL Haberleri

Gruptan lider çıkan İtalya, İspanya maçından sonra bir 'erken final' daha oynayacak.

Fransa'da bütün heyecanıyla devam eden Avrupa Şampiyonası'nda bu gece 'erken final' oynanacak: Kupanın iddialı iki takımı Almanya ile İtalya Bordeaux şehrinde yarı finale çıkmak için kozlarını paylaşacak. Belçika, İsveç ve İrlanda Cumhuriyeti'nin olduğu gruptan lider çıktıktan sonra son şampiyon İspanya'yı 2-0'la geçerek EURO 2012'nin intikamını alan ve çeyrek finale çıkan İtalya, bu defa Panzerleri devirmeye çalışacak. Kuzey İrlanda, Polonya ve Ukrayna'nın olduğu C Grubu'ndan lider çıktıktan sonra Slovakya'yı 3-0'la geçen Almanya ise 'belalısı' İtalya'ya karşı şanssızlığını kırmaya çalışacak. 

Panzer’in galibiyeti yok!

Almanların resmi maçlarda tarihinde İtalya'ya karşı galibiyeti bulunmuyor. İki takım arasında oynanan 8 resmi karşılaşmanın 4'ünü İtalya kazanırken, 4 karşılaşma ise berabere bitti. Hazırlık maçlarıyla birlikte yapılan 33 karşılaşmada da İtalya'nın galibiyetlerde 15-8 üstünlüğü bulunuyor. 

 

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...