Conte: Futbolcularımla gurur duyuyorum

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Conte: Futbolcularımla gurur duyuyorum

FUTBOL Haberleri

İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Antonio Conte, mağlup oldukları Almanya maçı sonrası "Futbolcularım, çok güçlü bir takım karşısında sahada her şeyini vererek mağlup oldukları için üzgünüm. Forması için mücadele eden futbolcularımla gurur duyuyorum" dedi.

EURO 2016'da Almanya'ya penaltı atışları sonucu mağlup olarak veda eden İtalya'da teknik direktör Conte, futbolcularının sahada her şeyini verdiğini belirterek, "Futbolcularım, çok güçlü bir takım karşısında sahada her şeyini vererek mağlup oldukları için üzgünüm. Forması için mücadele eden futbolcularımla gurur duyuyorum" dedi.

Karşılaşmanın ardından gözyaşlarına hakim olamayan İtalyan defans oyuncusu Andrea Barzagli ise maçta her şeylerini verdiklerini ve elendikleri için büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını belirterek, "Her şeyini veren bir milli takımdan kimsen bir şey hatırlamayacak" ifadesini kullandı.

İtalyan basını da karşılaşmanın ardından milli takımlarından övgüyle bahsederken, maçın bitiş düdüğünün ardından Buffon, Bonucci and Barzagli'nin gözyaşlarına hakim olamadığını vurguladı.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...