Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Uçan Portekizli! Ronaldo EURO 2016'daki performansıyla parmak ısırtıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Uçan Portekizli! Ronaldo EURO 2016'daki performansıyla parmak ısırtıyor

FUTBOL Haberleri

Galler'i adeta tek başına yıkan yıldız futbolcu unvanları alt üst etti

Cristiano Ronaldo ve Portekiz'in EURO 2016 yürüyüşü sükseli bir şekilde devam ediyor. Galler'i attığı gol ve yaptığı asistle adeta tek başına yıkan dünya yıldızı futbolcu birçok unvanı da alt üst etti. Turnuva tarihinde 9 golle birinciliği elinde bulunduran Fransız efsane Michel Platini'yi yakalayan Ronaldo finalde bir kere daha ağları havalandırırsa, Avrupa şampiyonalarında en çok gol atan futbolcu rekorunu ele geçirecek. Üste üste oynadığı 4 Avrupa Şampiyonası'nda da gol atarak bir başka rekorun da sahibi olan Cristiano Ronaldo, kariyeri devam ederken şimdiden efsaneler arasına adını yazdırdı. Ronaldo bu turnuvada gol sayısını 3'e yükseltti ve krallıkta da iddialı duruma geldi. 

Rekora doymuyor
Cristiano Ronaldo, Avrupa Şampiyonası finallerinde 7 farklı maçta gol atarak bir başka rekorun sahibi oldu. Alan Shearer ve Zlatan İbrahimovic’in ise 6'şar maçta golü bulunuyor. Portekizli yıldız aynı zamanda Avrupa şampiyonalarında dördüncü defa bir maçta hem gol hem de asist yaptı. Wesley Sneijder ve Dimitri Payet’in ikişer maçta gol ve asisti var.

GÖNÜLLERİ FETHETTİ
Saha içindeki başarılı performansı kadar saha dışındaki mütevazı ve yardımsever tavırlarıyla da takdir toplayan Ronaldo yine gönülleri fethetti. Galler ile yarı final maçına çıkan Portekiz Milli Takımı'nda maç öncesi çekilen ilk 11 fotoğrafında Ronaldo'nun yanına gelen kişi geceye damga vurdu. Real Madridli dünya yıldızı ile 'selfie' çekilmek istediği öğrenilen taraftar güvenliği atlatmayı başararak takımla birlikte poz vermeye çalıştı. Bu sırada Ronaldo müdahale etmek isteyen güvenlik elemanlarını engelleyerek genç taraftara büyük bir mutluluk yaşattı.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...