Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Löw'den flaş karar!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Löw'den flaş karar!

FUTBOL Haberleri

Joachim Löw, Almanya'nın yarı finalden elenmesinin ardından Milli Takım geleceğiyle ilgili sorulan bir soruya, "Bu akşam bu konuda hiç bir şey söylemem mümkün değil" dedi.

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, EURO 2016'da aldıkları Fransa mağlubiyeti sonrasında milli takımı bırakma sinyali verdi. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda ev sahibi Fransa'ya yarı final maçında 2-0 yenilerek elenen Almanya'da antrenör Joachim Löw, milli takımı bırakma sinyali verdi. 2006'da tek patron olarak göreve başladığı Almanya Milli Takımı'nın Fransa'ya yenilmesi sonrası morali çok bozuk olan Löw, milli takımdaki geleceğiyle ilgili sorulan bir soruya, "Bu akşam bu konuda hiç bir şey söylemem mümkün değil" dedi.

"MİLLİ TAKIMI BIRAKACAK"

Löw'ün bu cümleleri ve vücut dilini yorumlayan Almanya spor basını, 56 yaşındaki antrenörün milli takımı bırakacağı yönünde sinyal verdiğini yazdı. Öte yandan Almanya Milli Takımı'nın Fransa'ya yenilip yarı finalde elenmesine en büyük gerekçe olarak Mario Gomez dışında takımda golcü futbolcunun olmayışı gösterildi.

GOMEZ YOKSA HAYAT YOK

Alman gazeteleri, Almanya'nın göze hoş gelen futbol oynamasına rağmen son gol vuruşlarında başarısız olduğunu ve bunun da takımda Gomez dışında golcü bulunmamasından kaynaklandığını yazdı. Mesut Özil ise maç sonrası gazetecilerin sorularını cevaplarken, "İşi buraya kadar getirip elenmek çok üzücü. Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum" diye konuştu.

Alman televizyon, gazete ve radyolarında, "İtalyan hakem haksız yere Fransa lehine penaltı verdi" türünde habere hemen hemen hiç rastlanmadı.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...