Hüzünlü bayramlar!

A -
A +

İslam Âleminin bayramlarını hüzünlü kılan tüm zalimleri, Allahü teala Kahhar ismiyle kahretsin ve tüm mazlumlara da imdad-ı ilahisi ile imdat eylesin!..
 
İki asra yakındır; bütün bir İslam Âlemi, o badireden bu badireye yuvarlanıp gitmektedir. Dolayısıyla, bütün bu beldelerde ağız tadıyla bir bayram yapılamamaktadır. Müslümanların bayramı, hakiki bayram günlerine (Cennet) kalıyor!
Batılı ve Doğulu sömürgeci güçlerin doymaya niyetleri yok; daha, daha diyerek Müslümanların kanlarını içmeye devam ediyorlar. Müslümanlar da; Cenab-ı Hakk'ın kendilerini vermiş olduğu nimetlerin kadr ü kıymetini asla ve kat'a bilmiyorlar. Hemen hepsi küfran-ı nimet içindeler.
Cenab-ı Hak, Kur'an-ı kerimde, İbrahim suresinde buyuruyor: '... nimetlerime şükrederseniz, onları arttırırım. Verdiğim nimetlerin kıymetini bilmez,  nankörlük ederseniz; onları ellerinizden alır ve şiddetli azap ederim.' Allahü teala, burada geçen ifadelerini; elbette ve muhakkak şeklinde te'kiden buyuruyor. Yani, bu nimetlerin Müslümanların ellerinden çıkacağı ve kendilerine şiddetli azap yapılacağı apaçık bir hakikat olarak ortada duruyor.
Nitekim; 'haşa zulmetmez kuluna Hüda'sı-Herkesin çektiği kendi cezası!' diye boşuna söylememişler...
İslam Âlemindeki zulmün ayyuka çıkışına ve adaletsizliğin devasa boyutuna bakın ki; varlık içinde yokluk çekmekteler. Onca varlığa rağmen, onca fakirlik yine İslam Âleminde..
Birbirlerini boğazlamak; kan ve gözyaşı yine İslam Âleminde..
Kibirlerinden yanlarına varılamayan, burunlarından kıl aldırmayan sahte kahramanlar ve liderler, hep İslam Âleminde..
Hele, şu İsrail'in bütün dünyanın gözlerinin içine baka baka sergilediği hunharca devlet cinayetleri karşısında; başta Araplar olmak üzere Müslüman ülkelerin susmaları yok mu? İnsanlık şerefi taşıyan herkesi çileden çıkarıyor!
Hani; haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandı?! Demek ki, kucaklarına oturdukları Batılı ağa-babaları, onlara bu şeytanlığı yeğletip yediriyor! Müslümanım diyen, Allah'tan korkar ve kullardan utanır; mahut zevat ise, nefislerini ilahlaştırdığından, yalnızca onun fermanlarına boyun eğmekte ve hem Allah nezdinde ve hem de kullar nezdinde rezil ve rüsva olmaktalar. Üstelik ebediyen...
Çocuk katili İsrail devleti karşısında, Türkiye'den ve Tayyip Erdoğan'dan başka sesini yükselten yok.
İslam Âleminin bayramlarını hüzünlü kılan tüm zalimleri, Allahü teala Kahhar ismiyle kahretsin ve tüm mazlumlara da imdad-ı ilahisi ile imdat eylesin! Amin!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.