Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yalovaspor maçında olaylar çıktı

Yalovaspor maçında olaylar çıktı

FUTBOL Haberleri

Yalova Süper Amatör Kümede 19. haftada oynanan Yalovaspor-Çiftlikköy Belediyespor maçında gülen çıkmadı. Yalova Atatürk Stadyumu'nda oynanan zorlu 90 dakika 1-1 sona ererken ev sahibi Yalovaspor şampiyonlukta bir adım öne geçti. Karşılaşmanın ikinci yarısında statta ve maç sonrasında olaylar çıktı.

Yalovaspor taraftarının Çiftlikköy Belediyespor taraftarlarının olduğu alana gitmeye çalışmasıyla birlikte olaylar patlak verdi. Yalova Atatürk Stadyumu şeref tribün de ise arbede yaşandı. Çiftlikköylü yöneticiler, Yalovaspor taraftarlarının saldırısına uğradı. Olaylar esnasında Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul, yüzünden yaralandı. Maçın ardından saha içinde iki takım oyuncuları da kısa süreli tartıştı.
1-1 sona eren maç sonunda saha olayları dışarıda da devam etti. İki takım taraftarları arasında çıkan kavga sonucunda Çiftlikköy Belediyespor taraftarları Yalova Atatürk Spor Salonu bahçesinde polis gözetiminde alındı. Taraftarlar arasında ki gerginliğin ardından bu kez kavga Çiftlikköy taraftarları ile polis arasında yaşandı. Asayiş Şube Amiri, Çiftlikköy taraftarlarına "Taş atmayın" uyarısında bulunurken, bu kez kırmızı-siyahlı ekibin taraftarları ile emniyet amiri arasında arbede çıktı. Çevik Kuvvet ekipleri taraftarlara copla müdahalede bulunurken, Çiftlikköy Belediyespor Kulübü Başkanı Abdurrahman Tutuğ, polis tarafından gözaltına alındı. Ayrıca iki Çiftlikköylü taraftar da polis ekiplerince polis otolarıyla götürüldü. Spor salonunda yaşanan olayların ardından yaklaşık 2 saat bekletildikten sonra polis eskortu ile Çiftlikköy'e götürüldüler.
Bu arada Atatürk Stadyumu'ndaki olaylarda kapalı tribünde ilk belirlemelere göre 72 koltuğun kırıldığı öğrenildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün raporuna göre stattaki maddi zararın açıklanacağı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...