Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

10 yaşında evlendi, 14 yaşında anne oldu

/ Kaynak: İHA
10 yaşında evlendi, 14 yaşında anne oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kayseri'de 10 yaşında dini nikahla evlendirilen ve 14 yaşında anne olan 19 yaşındaki kadının eşi, kayınbabası ve kayınvalidesi gözaltına alındı.

Kayseri'de 10 yaşında dini nikahla evlendirilen ve 14 yaşında anne olan 19 yaşındaki kadının eşi, kayınbabası ve kayınvalidesi gözaltına alındı. nbsp;Edinilen bilgiye göre, Develi ilçesine bağlı Sarıkaya köyünde Develi Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı gereğince jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 19 yaşındaki N.D. adlı kadının 9 yıldır E.D. ile birlikte yaşadığı ortaya çıktı. N.D.'nin 9 yıl önce ailelerinin izniyle dini nikahla evlendirildiği ve E.D.'den 2007 yılında çocuk sahibi olduğu belirlendi. Yapılan soruşturma kapsamında N.D.'nin eşi E.D., kayınbabası C.D. ve kayınvalidesi Z.D.'nin gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...