Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kayseri'de aile faciasında kahreden detay!

/ Kaynak: DHA
Kayseri'de aile faciasında kahreden detay!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Kayseri'de eşi ve 3 çocuğunu öldürüp, diğer çocuğu ile 11'inci kattan atlayan Nuri Duran'ın bir süre önce muhtarlığa yardım için başvurduğu öğrenildi.

Kayseri'deki cinnet olayının perde arkası aralandı. İnşaat işçisi baba Nuri Duran'ın (36) oturdukları apartmanın 2'nci katındaki dairede ve kapının önündeki alanda eşi Özlem (30), kızı Rüya (1), oğulları Mert (3) ve Yiğit Taha'yı (5) bıçak ve keserle öldürdü. Eşi ve 3 çocuğunun cesetlerini eve kapatıp kapıyı üzerlerine kilitleyen Nuri Duran, daha sonra ilkokul nbsp;öğrencisi büyük oğlu Kemal'i (7) okuldan alıp yine aynı apartmana geldi.
Kayseri'de aile faciasında kahreden detay!
Nuri Duran, 11'inci katına çıktığı nbsp;apartmanın nbsp;merdiven boşluğundan yangın merdivenine geçtikten sonra ne olduğunu anlayamayan korku içindeki oğlu Kemal'i aşağıya itti, hemen ardından da kendi atladı. Baba- oğul, çakıldıkları zeminde yaşamlarını yitirdi.
nbsp;
Bu arada baba Nuri Duran'ın bir süre psikolojik tedavi gördüğü, anne Özlem'in de daha önce ilaç içerek, intihara teşebbüs ettiği belirlendi.
Kayseri'de aile faciasında kahreden detay!

İnşaatlarda işçi olarak çalışan ve bir süredir işsiz olduğu için bunalıma girdiği belirtilen Nuri Duran'ın bir süre de psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

Komşuları, dünden bu yana Nuri Duran ile eşi Özlem Duran'ın tartıştıklarını, hatta Nuri Duran'ın eşini dövdüğünü, şiddet gören Özlem Duran'ın ise eşinden şikayetçi olmadığını söylediler.

Görgü tanıkları, daireden gelen bağrışma seslerinden sonra balkona kaçan Kemal'i babasının balkondan attığını ve daha sonra kendisini de balkondan attığını ifade ettiler.

KAYSERİ EMNİYET MÜDÜRÜ: 'ARAŞTIRIYORUZ'
Kayseri Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, 6 kişilik ailenin ölümüyle sonuçlanan cinnet vakası için, "Konu tahkik ediliyor. Konuyla alakalı bir not yok. Ailevi sorunlar olduğuna dair ham bilgiler var" dedi.

Aydın, Melikgazi ilçesi Şirintepe Mahallesi'ndeki olay yerinde, gazetecilere konuyla ilgili açıklama yaptı. Nuri Duran'ın eşi ve 3 çocuğunu öldürdükten sonra oturdukları apartmanın 11'inci katından yanına aldığı bir çocuğuyla atlayarak intihar ettiğini söyledi.

Aydın, "Üzüntü verici bir durum. Savcı olay yerinde inceleme yapıyor. Konu tahkik ediliyor. Konuyla alakalı bir not yok. Ailevi sorunlar olduğuna dair ham bilgiler var. Ölen toplam 6 kişi. Psikolojik sorunları olduğuna dair bilgiler geliyor ancak bunlar net değil. 3 erkek 1 kız çocuğu. Öldürülenler sert ve kesici cisimle öldürülmüş" şeklinde konuştu.

Pınarbaşı ilçesi Gazi köyü nüfusuna kayıtlı Nuri Duran'ın maddi sıkıntıları nedeniyle Aralık ayında Melikgazi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından yardım aldığı öğrenildi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...