Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yavaş'ın korumalarının linç ettiği adam konuştu

Yavaş'ın korumalarının linç ettiği adam konuştu

GÜNDEM Haberleri

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'ın korumaları tarafından öldüresiye dövülerek komalık edilen Abdullah Y. konuştu...

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ı 'Davanı sattın' diyerek protesto ettiği için Yavaş'ın korulamarı tarafından linç edilen Abdullah Y. yoğun bakımdan çıktı. Abdullah Y. yaşadıkları hakkında kan donduran açıklamalarda bulundu.

O toplantıda yaptığı çıkıştan sonra CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'ın 'Alın bunu götürün ne yaparsanız yapın... Öldürün!' dediğini ifade eden Abdullah Y. 70-80 kişilik bir ekibin ortasında kaldığını söyledi.

'Cep telefonumu aldılar üzerimi komple aradılar' diyen Abdullah Y. 'Kimliğimi aldılar ve üzerimde 1200-1300 tl param vardı. Paramı da aldılar. Bu şekilde gasp ettiler beni' dedi.

iŞTE O AÇIKLAMALAR...

Ankara'da İvedik Organize Sanayi'nde yaşıyorum. Dediler ki; Mansur Bey'in konuşması var biz de oturalım konuşalım. Tabi dedik, esnaf arkadaşlarla beraber gittik. Aşağı indik kalabalık bir şekilde. Ama bu şekilde değil de öbür türlü de olması lazımdı ama... Mansur Bey orada bir kelime edince... Ben ülkücü camiadan gelen bir insanım. Büyük Birlik Partisi'nde bulundum. Beypazarı'nı karıştırınca... Beypazarı'nda belediye başkanı iken bu adam MHP'liydi. Ocaktan gelme bir adam. Dönüpte CHP'nin bayrağı altında siyaset yapması açıkcası benim gücüme gitti. Birden patlamamın sebebi bu. Ama bu hale gelmemin de hiçbir anlamı yok bana göre. Bilmiyorum onlara göre anlamı nasıl...Onların da kendi takdirleri... Diyeceğim şey bu yani.. Beni bu hale getirdiler. Yapacağımız şuan bir şey yok.

ABDULLAH BEY PEKİ MANSUR YAVAŞ'A NE DEDİNİZ? BİR HAKARETTE Mİ BULUNDUNUZ? NEDEN BU HALE GETİRDİLER SİZİ?

Efendim ne hakareti ne küfürü hiç alakası yok. Zaten kapıdan girerken otobüste geldiği zaman davul zurnayla kapıda karşılayan bendim. Bendim derken bizim arkadaşlarımız. Kürsüye çıktı orada konuştu. Ondan sonraki konuşması da benim konuştuğum kelime yine aynı. Yine söylüyorum.. Milliyetçi Hareket Partisi adı altında adını Yavaş yapıp da sonradan CHP'nin bayrağının altına girmenin ne anlamı var? Bu da bizim ağrımıza gitti zorumuza gitti. Hepsi bu.. Bunu söyledim. (Yüzünü göstererek) Bunu gerektiriyorsa... Diyecek bir şeyim yok. O konuşmadan sonra devamı geldi. Korumaları felan en az 70-80 kişi vardı. 'Alın bunu götürün ne yaparsanız yapın. Öldürün!' Yani öldürün kelimesi nedir yahu? Böyle bir şey olur mu? Sen bir siyasi partinin altında geçmiş siyaset yapıyorsun koskaca Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayısın şu kelime yakışır mı bir insana?

NE DEDİ TAM OLARAK ORADA? YANİ ANLAYABİLDİĞİNİZ KADARIYLA MANSUR YAVAŞ'IN AĞZINDAN NE DUYDUNUZ?

"Alın bunu götürün öldürün" yani böyle bir kelime var mı ya? Öldürün ne demek ya? Ne yapmışız biz sana? Küfür mü etmişiz hakaret mi etmişiz?

ABDULLAH BEY DÜN SİZİN YAŞADIĞINIZ OLAYIN ARDINDAN CHP GENEL MERKEZİ'NDE BİR TOPLANTI OLDU. ORADA SİZİN NÜFUS CÜZDANINIZI VE KİMLİĞİNİZİ GÖSTERDİLER VE BİR DE SİZİN ÜSTÜNÜZDEN ÇIKTIĞINI İDDİA ETTİKLERİ BİR CEP TELEFONU GÖSTERDİLER. NELER OLDU? TELEFONUNUZ VE KİMLİĞİNİZ NASIL GİTTİ CHP'YE?

O anda arbede yaşanırken ben tek başımayım bu insanlar kalabalık. Cep telefonumu aldılar üzerimi komple aradılar. Kimliğimi aldılar ve üzerimde 1200-1300 tl param vardı. Paramı da aldılar. Bu şekilde gasp ettiler beni. Telefonumu da aldılar kimliğimi de aldılar. Bir de çıkmış oradan hesap yapıyor şuraya buraya mesaj göndermiş. Benim özel şahsi telefonum. Sen nasıl karıştırırsın orada? Bu kadar insanın önünde benim telefonumdan mesajları okursun? Var mı böyle bir şey ya?

YİNE CHP'DEKİ BASIN TOPLANTISINDA BİRİLERİ TARAFINDAN GÖREVLENDİRİLDİĞİNİZ VE ORAYA GÖNDERİLDİĞİNİZ SÖYLENDİ BUNUNLA İLGİLİ NE SÖYLEYECEKSİNİZ?

Hayır efendim kesinlikle.. Ben kimsenin maşası felan değilim. Öyle bir şey olabilir mi? Kendi özgür irademle gittim. Olur mu öyle şey? Öyle bir şey yok kesinlikle Şimdi benim eski geçmişimi de araştırabilirler. Benim hiçbir siyasi partiyle MHP ve BBP haricinde hiçbir partiyle ilgim alakam olmamıştır. Araştırsınlar dönsünler beni rahatım ben o konuda.

BİR İSİMLE BENİ YANYANA GETİREMEZLER DİYORSUNUZ NET OLARAK?

Kesinlikle kesinlikle...Onu kabul etmiyorum.. Yani onların söyledikleri isimleri felan görmedim. Sadece televizyonda gördüm. Bu da normal değil mi? Herkes görüyor.

PEKİ SADECE SİZİN İFADELERİNİZ İLE SÖYLÜYORUM BBP'Lİ BİR ÜLKÜCÜ OLDUĞUNUZU VE YAVAŞ'IN MHP'DEN CHP'YE GEÇMESİNİ KENDİME YEDİREMEDİĞİM İÇİN YAPTIM DİYORSUNUZ. BİR ELEŞTİRİNİZİ DİLE GETİRMEYE ÇALIŞTINIZ VE BU HALE GETİRİLDİNİZ SONUÇ OLARAK NE SÖYLEYECEKSİNİZ EFENDİM?

Sonuç olarak ben buradan insanlara söylüyorum. Küçük bir iki kelime ile bu hale gelebiliyorsam bunun hesabını herhalde devletimiz sorar. Başka bir şey söyleyemiyorum.

ŞİKAYETÇİ OLACAK MISINIZ PEKİ?

Kesinlikle olacağım. Bu hale gelmem şikayeti gerektiriyor. Benim anlamadığım Mansur Yavaş iki cümlelik eleştiriyi bu kadar büyütüp de bu derecelere neden getiriyor? Bunu da çözmüş değilim. Bu bu şekilde nasıl siyaset yapabiliyor çözemiyorum. Kendisi bilir ben ülkücüyüm o da davasını sattığı için bende davamda haklıyım. Başka da diyeceğim bir şey yoktur. Beni hiç kimse hiçbir kişi ve kurumlarla bağdaştırmasın kendi irademle özgürlüğümle gittim. her şeyimi dile getirdim hepsi bu.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...