Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kars'taki kayıp çocuk Mert Aydın'ın cesedi çöplükte bulundu

Kars'taki kayıp çocuk Mert Aydın'ın cesedi çöplükte bulundu

GÜNDEM Haberleri

Kars'ta, polise kent merkezinin dışında kalan Karadağ Çöplüğü'nde bir çocuk cesedi bulunduğu ve cesedin kayıp çocuk Mert Aydın'a ait olduğu belirlendi.

Kars kent merkezine 5 kilometre uzaklıkta, Ardahan yolu üzerindeki Karadağ Çöplüğü'nün hemen yanındaki boş bir tabyanın içinde bulunan çocuk cesedenin 9 yaşındaki Mert Aydın'a ait olduğu belirlendi.Acı haber ajanslara 10 dakika önce düştü... Cesedi çöplükte bulunan talihsiz çocuğun kimliğinin belirlenmesi için hemen çalışmalara başladı. Ve korkulan oldu... İstanbul'da yaşamını yitiren Pamir'den sonra bir dram da Kars'ta yaşandı...Kars kent merkezine 5 kilometre uzaklıkta, Ardahan yolu üzerindeki Karadağ Çöplüğü'nün hemen yanındaki boş bir tabyanın içinde bulunan çocuk cesedenin 9 yaşındaki Mert Aydın'a ait olduğu belirlendi.Kars Emniyet Müdürlüğü, amcasına yemek götürdükten sonra kaybolan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın MOBESE tarafından kaydedilen son görüntüsünü basınla paylaştı.Emniyet Müdürlüğü'nün basına dağıttığı görüntülerde, dün öğleden sonra amcasının iş yerine yemek götüren ve bir daha haber alınamayan Aydın'ın Digor Pazarı mevkisinde bir adamla yürüdüğü anlar yer alıyor.Digor Pazar mevkisinde bulunan MOBESE tarafından kaydedilen görüntüde Mert Aydın'ın, 8 saniye yürüdüğü görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...