'Babamdan vazgeçerim Erdoğan'dan vazgeçmem'

'Babamdan vazgeçerim Erdoğan'dan vazgeçmem'

GÜNDEM Haberleri

Gezi olaylarından beri Başbakan'ı ve hükümeti alenen desteklediği için eleştiri bombardımanına tutulan Ertem Şener, Başbakan Erdoğan sevgisini anlattı.

"Eşim ve annemin namusuna nasıl güveniyorsam, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da tertemiz dimdik bir adam olduğuna inanıyorum. Bu işlerde parmağı olmadığına inanıyorum" diye açıklama yapan ünlü spor spikeri Ertem Şener, "babamdan vazgeçerim Başbakan Erdoğan'dan vazgeçmem" dedi. nbsp;
Karıncanın yangını söndürmek için su taşıması misali elimden geleni yapacağım diyen Şener, CHP'li anne ve babasına AK Parti'ye nasıl oy verdiğini de anlattı: nbsp;
CHP'Lİ ANNE-BABASINA AK PARTİ'YE VERDİRDİ
"Ben iki dönem yeminle babama Erdoğan'a oy verdirdim. Torununu önüne koydum. Babama sorabilirler. Sirkeci esnafıdır. AK Parti'ye oy verecek misin dedim? Yok vermeyeceğim ben CHP'liyim dedi... Yemin ettirdim verdim. Referandum'da yine başbakanımızdan yana verdirdim. Belediye seçimlerinde yine beni kırmadı. Ama iş beni kırmaktan çıktı, bu oyunları gördü. Annem de babam kime oy verirse ona verirdi. İkisi de gitti AK Parti'ye oy verdi. İki dedim referandum ile üç oluyor. Kayınpederim ve Kayınvalidem de öyle."
Şener, "çok seviyorum, samimiyetine güveniyorum" dediği Başbakan Erdoğan'ı yedirtmeyeceğim diyor.
(Kaynak: İnternethaber)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...