Bahçeli konuştu onlar korudu

Bahçeli konuştu onlar korudu

GÜNDEM Haberleri

Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.Bahçeli Reza Zarrab'ın kendisine 100 bin liralık dava açmasına rağmen yine 'şarlatan' dedi.

İşte konuşmasından satır başları:
Diyanet İşleri Başkanlığı, Sinan Erdem Spor Salonu'nda Kutlu Doğum Haftasıyla ilgili bir program düzenlemiştir. Başbakan orada hadi oradan diyebileceğimiz açıklamalarda bulunmuştur.Başbakan'ı tanımasak, bilmesek samimiyetle ilgili sözlerinden dolayı kendisini kutlardık.Başbakan diyor ki samimiyet kalp ile bütün bedenin uyumudur.Defalarca samimiyet köprüsünü kendisi bombalamıştır.Ne istediler de vermedik demek, şimdi casus, hain demek samimiyetsizlk değil midir.Şarlatan İranlıyı hayırsever diye tarif edip, hapishane kapılarını açınca bu şahsın herkese dava açmasını teşvik etmek samimiyetsizlik değil midir


Zarrab'dan bir şok da Bahçeli'ye!
Esma'ya ağlayıp Berkin ve annesini meydanlarda yuhalatmak samimiyetsizlik değil midir.
Başbakan ve hükümeti 17 Aralık'tan beri yargı ile kavga etmektedir. Savcıları sinidrmek hakimleri etkisiz kılmak için hukuk katliamı yapmıştır.Başbakan oğlunu, damadını, bakanlarını, bürokratlarını, yandaş işadamlarını adaletten kaçırmak için millet iradesini çarpıtmıştır.Başbakan adaleti nefessiz bırakmış, şarlatanları güvenceye bağlamıştır. HSYK için alel acele düzenlemeye gidilmiştir.


KÜRSÜ ÖNÜNDE KORUMA
Geçtiğimiz hafta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yumruklu saldırıya uğramasından dolayı Meclis'te güvenlik önlemleri arttırıldı. Bahçeli konuşuyorken, korumalarda kürsü önünde bekledi.
VATAN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...