Bakırköy'deki kanlı saldırıda dikkat çeken detay!

/ Kaynak: İHA
Bakırköy'deki kanlı saldırıda dikkat çeken detay!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Bakırköy'de Anavatan Partisi eski Milletvekili Adnan Yıldız'a silahlı saldırı düzenleyen motosikletli iki kişinin günlerdir keşif yaptığı iddia edildi.

Saldırgan olduğu öne sürülen motosikletli iki kişinin görüntüsü, olay yerinin hemen yakınındaki bir güvenlik kamerasına da yansıdı.Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde Anavatan Partisi eski Milletvekili Adnan Yıldız'a sabah saatlerinde saldırı düzenlenmiş, olayda motosikletli iki saldırgan Yıldız'ın eşi ve kızını öldürmüştü. Saldırıda yaralanan Adnan Yıldız ve oğlu Kamil Yıldız da hastanede tedavi altına alındı. Arabadaki çantayı gasp etmek istedikleri iddia edilen iki zanlıdan biri Yıldız'ın arabasından açılan ateş sonucu öldürüldü, bir diğeri ise yaralı olarak gözaltına alındı.Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek saldırı ile ilgili ipuçları aradı. Polisin incelediği görüntülerin birinde saldırgan olduğu iddia edilen kişiler de görüldü. Olaydan yaklaşık 1 saat önce kaydedilen güvenlik kamera görüntülerinde motosikletli iki kişi saldırının gerçekleştiği sokağın yakınlarında bulunan bir sokaktan keşif amaçlı geçiyor. İddiaya göre saldırganlar keşiflerini tamamladıktan sonra saldırının gerçekleştiği alana giderek Adnan Yıldız'ın evden çıkmasını bekliyor.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...