Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mert'in katil zanlısının babası felç geçirdi

/ Kaynak: DHA
Mert'in katil zanlısının babası felç geçirdi

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Kars'ta 9 yaşındaki Mert Aydın'ı katili olduğu iddiasıyla tutuklanan Aykut B.'nin evini terk etmek zorunda kalan babası Mürsel B. felç geçirdiğini söyledi.

Kars'ta 6 Nisan günü babası Yolcu Aydın'ın işyerine yemek götüren Ziya Gökalp İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Mert Aydın'ın cesedi 7 Nisan günü kent merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Karadağ çöplüğünün yanındaki boş bir tabyanın içinde bulundu. Tecavüz edildikten sonra boğularak öldürüldüğü anlaşılan Mert Aydın'ın katilini bulmak için polis kentteki 25 mobese ve 20 güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Görüntülerde İstasyon Mahallesindeki evlerine dönmek isteyen Mert'in, Digor Pazarında babasının işyerinden tanıştığı oto alım satımı yapan Aykut B. ile karşılaştığı ve kırmızı renkli 36 AV 079 plakalı hafif ticari araca bindiği tespit edildi. Geçen Cuma akşamı gözaltına alınan Mert'in katil zanlısı Aykut B. tutuklanarak güvenlik nedeniyle Erzurum H Tipi Cezaevine gönderildi. nbsp;

"İYİ DEĞİLİM"
Olaydan sonra başka bir kente göç etmek zorunda kalan Aykut B.'nin ailesi, ev ve işyerlerini satışa çıkardı. Digor yolu üzerindeki galericiler sitesinde oğlu Aykut B. ile birlikte oto alım satımı yapan baba Mürsel B. kendisine telefonla ulaşan DHA muhabirine "İyi değilim. Felç geçirdim, kendimde değilim" dedi.

Oğlu Aykut B.'nin intihar girişiminde bulunduğu haberleri üzerine de Mürsel B., "İnşallah inşallah" diye karşılık verdi. Mürsel B., oğlu Aykut B.'nin ifadesinde Diyarbakır'da askerlik yaparken 3 kişinin tecavüzüne uğradığını söylediğinin sorulmasına üzerine, "Bilmiyordum. Bilmiyorum ben bir şey" demekle yetindi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...