Gül: Hiç kimse bu benim cebimde demiyor

Gül: Hiç kimse bu benim cebimde demiyor

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Abdullah GÜl, Köşk adaylığı konusunda açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Gül ve resmi ziyaret için Türkiye'de bulunan Letonya Cumhurbaşkanı Andris Berzins, baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından Çankaya Köşkü'nde anlaşmaların imza törenine katıldı ve ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Gül, toplantının ikinci bölümünde Köşk adaylığıyla ilgili bir soru üzerine şunları söyledi: "Seçimle ilgili takvim zaten açıklandı. Daha önce de 'Sayın Başbakan ile konuşacağız' dedim. Bunu yapmadık ama yakında konuşacağız tabii ki. Ama bu şahıslarımızla, ikimizle ilgili bir konu. Şüphesiz ki başka adaylar da söz konusu olacaktır ve neticede Türk halkı karar verecektir.
Zaman zaman 'ikimiz konuşacağız' deyince eleştiriler de duyuyorum. Şüphesiz ki başka adaylar olacaktır ve neticede halk karar verecektir. Kimse şimdiden 'Bu benim cebimde' dememektedir… Bunlar çok konuşulacak. Söyledim daha önce, nihayette benim ne düşündüğüm de muhakkak ki önemli." Gül, MİT yeni yasanın sorulması üzerine ise "Diğer yasalarda olduğu gibi hem ilgili bakan hem de müsteşar ile görüşerek fikirlerimi söyledim. Nihayetinde TBMM'nin kararıdır. Yasayı TBMM yapar. Milletvekillerinin vereceği bir karardır" dedi. Haber Merkezi Ankara
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...