Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili şok iddia! 'Para teklif ettiler'

Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili şok iddia! 'Para teklif ettiler'

GÜNDEM Haberleri

Emekli Albay Ahmet Zeki Üçok'un basına verdiği röportajda gündeme getirdiği paralel yapının silahlı kanadı"Ötüken"le ilgili bir şok iddia daha ortaya çıktı

Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazasının soruşturmasında 1. derece tanık olan Erol Ölmez, paralel yapının kendisine; "25 Mart'ta mahkemeye gidip, Yazıcıoğlu'nu Başbakan Erdoğan ve Hakan Fidan öldürttü diyeceksin" diye baskı yaptığını açıkladı. Ölmez, 25 Mart'tan bir gün önce mahkemeye verdiği ifadede önemli detayları deşifre etti.
ÖNCE PARA SONRA TEHDİT
Yazıcıoğlu davası soruşturması, özel görevli mahkemelerin kapatılmasının ardından Malatya'dan Kahramanmaraş'a alındı. Ölmez, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'na tanık sıfatıyla verdiği dört sayfalık yazılı ek ifadede, paralel yapının kendisine tehdit eşliğinde yaptığı teklifi ve Ötüken'i anlattı. İfadesinde, "Para teklifi ve kabul etmediğim takdirde ölüm tehdidi ile yanıma geldiler. Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin ölümüne Başbakan Erdoğan ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın neden olduğunu mahkemede anlatmamı istediler" dedi.

Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili şok iddia! 'Para teklif ettiler'
ADI ÖZELLİKLE SEÇİLDİ
Yazıcıoğlu'nun ölümünün arkasındaki asıl yapının Ötüken olduğunu anlatan Ölmez, ifadesinin devamında "Bu yapı Vatikan destekli CIA ve MOSSAD ile ortak çalışan çok yönlü bir derin örgüt niteliğindedir. Yapının asıl adı Ötüken'dir. Bu isimlerin konulması tesadüfi değildir. Türklük adına manevi ve tarihi değere sahip bu isimler, okyanus ötesindeki örgüt başıyla ortaklaşa CIA ve MOSSAD'la birlikte Vatikan elçiliğinde konmuştur" dedi.
YAZICIOĞLU'NU SUSTUR 10 MİLYON DOLARI AL
Ergenekon davası kapsamında 22 ay cezaevinde yatan Ölmez, yargılandığı sırada verdiği ifadede; "Yazıcıoğlu'nun ölümü kaza değildir. 2007 yılı sonlarında Çerkez Ali kod adlı kişi ve ABD irtibatlı bir milletvekili, Yazıcıoğlu'nun susturulması için 10 milyon dolar teklif etti" demişti.
DOSYALARIN ALTINDA KALACAKLAR
İfadesinde Yazıcıoğlu'nun ölümünün çok güçlü bir yapı tarafından organize edildiğini, bazı figüranların satın alındığını savunan Ölmez, böylece Başbakan ve Mit Müsteşarı'na iğrenç bir komplo kurulduğunu vurguladı. Ölmez ifadesinde "Benim amacım bu kirli yapıyı ifşa etmektir, bu Türk halkına bir borcumdur ve vicdanımı rahatlatmam ve kul hakkının ödenmesi için bu gereklidir. Bunların kim olduğu ve neye hizmet ettikleri tek tek açığa çıkacak" diye konuştu. Yazıcıoğlu davası başladığında gerçeklerin gün yüzüne çıkacağını belirten Ölmez, "Başbakan Erdoğan ve Hakan Fidan'a iftira atmamızı isteyenler bu davalar başladığında dosyaların altında kalacaktır" dedi.
AKŞAM

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...