Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte CHP'nin 'Köşk' adayı

İşte CHP'nin 'Köşk' adayı

GÜNDEM Haberleri

Baykal'ın çıkışları muhalif kanatta heyecan oluşturdu. Adı Köşk için konuşulmaya başlandı. Muharrem İnce: "Baykal düşünülebilir"

Yerel seçimde beklenen başarıya ulaşılamaması CHP'deki muhalif isimlerde yönetime yönelik eleştirilere neden olurken, Genel Başkan?Kemal Kılıçdaroğlu'nun atacağı adımlar da merakla bekleniyor. Bu süreçte eski Genel Başkan Deniz Baykal'ın, "Yanlış yaptığımız açık, hata olduğu açık. Şimdi söylüyor değiliz, uyardık, göz göre göre de yapıldı. Çılgınca hatalar yapıldı" sözledi, partinin muhalif kanadında memnuniyet oluşturdu. nbsp;Baykal'ın bu sözleri partide değişim gerektiği yönünde yorumlanırken, "PM seçimli kurultay" talepleri de kulislerde konuşulmaya başlandı. Bu kurultayın Köşk seçimi sürecine girmeden hemen yapılması da konuşulmaya başlandı. nbsp;CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'nin, "adayın Deniz Baykal olabileceği" yönündeki mesajı, gözlerin Baykal'a dönmesine yol açtı. Baykal'ın süreç içinde "adayım" demeyeceği, ancak bu konunun Kılıçdaroğlu'nun gündemine getirileceği kulislerde konuşuluyor. Baykal'ın adaylığa sıcak baktığı vurgulanırken, Kılıçdaroğlu'nun "siyasi parti kökeni olmayan bir kişi" üzerinde ısrarcı olacağı da konuşuluyor.
VATAN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...