Çanakkale'den bir şehit haberi daha, özel timler devrede

/ Kaynak: İHA
Çanakkale'den bir şehit haberi daha, özel timler devrede

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Çanakkale'de dün aile içi şiddet olayına müdahale eden komutanı şehit eden katil zanlısı, kendisini yakalamaya çalışan bir astsubayı pusu kurup şehit etti.

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Sarnıç köyünde dün akşam aile içi şiddet olayına müdahale eden astsubayı şehit eden katil zanlısı, kendisini yakalamaya çalışan bir astsubayı daha şehit etti. nbsp;Akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen Yakup A., kendisini yakalamaya gelen ekibe de pusu kurdu. nbsp;Saat 03.00 sıralarında Yakup A.'nın açtığı ateş sonucu göğsüne isabet eden mermi neticesinde Astsubay Başçavuş Ömer Yanar (41) da şehit oldu. Yakup A. yine kaçtı. Olayın ardından tekrar kaçan Yakup A'nın yakalanması için bölgeye jandarma özel harekat timi gönderildi.

Başçavuş Yanar'ın cenazesi, Biga Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın ardından tekrar kaçan Yakup A'nın yakalanması için bölgeye Jandarma Özel Harekat Timi gönderildi. Bölgede araştırmalar sürüyor.

nbsp;Çanakkale'den bir şehit haberi daha, özel timler devrede

Jandarmaya, Sarnıç köyünde yaşayan Yakup A'nın, eşi Hatice A'ya şiddet uyguladığı ihbarı yapılmış, bunun üzerine köye giden ekipten Jandarma Başçavuş İlhan Yıldız, aileyle görüşerek kavga eden tarafları sakinleştirmeye çalışmıştı. Evde bulunan ve akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen Yakup A. pompalı tüfekle rastgele ateş etmeye başlamış, tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği astsubay Yıldız, olay yerinde şehit olmuştu. Olayın ardından kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatılmıştı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...