Isparta'da yolcu otobüsü devrildi: 3 ölü

/ Kaynak: AA
Isparta'da yolcu otobüsü devrildi: 3 ölü

GÜNDEM Haberleri  / AA

Isparta-Antalya karayolunda yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 3 kişinin öldü, çok sayıda yaralı var.

Isparta- Antalya karayolu Kazaklar Tüneli yakınında içinde yaklaşık 40 yolcunun bulunduğu otobüs saat 16.00 sıralarında nbsp;tünel çıkışında yan yattı. Isparta'da içinde yaklaşık 40 yolcunun bulunduğu otobüs, tünel çıkışında yan yattı. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.

KARAYOLU TRAFİĞE KAPATILDI

Edinilen bilgiye göre, Isparta-Antalya karayolunda kontrolden çıkan 32 ER 988 plakalı yolcu otobüsü, Kazak tüneli çıkışında yan yattı. Kazada otobüs içinde bulunan 3 kişi hayatını kaybederken, bir çok yolcu de yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Isparta'daki hastanelere sevk edildi. Kaza nedeniyle Isparta-Antalya Karayolu bir süre trafiğe kapandı.

HABER7

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...