Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Güney Kore'den Kadir Topbaş'a teşekkür

/ Kaynak: İHA
Güney Kore'den Kadir Topbaş'a teşekkür

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul B.B. Başkanı Kadir Topbaş'ın Güney Kore'de geçen hafta meydana gelen feribot kazasından sonra yaptığı yardım teklifine teşekkür mesajı geldi.

Başkan Kadir Topbaş'ın talimatıyla kazanın meydana gelmesinden kısa bir süre sonra Kore İstanbul Başkonsolosluğu ile temasa geçildi. İstanbul itfaiyesinin 10 kişilik dalgıç-arama kurtarma birliğinin kaza bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına katılması teklifi iletildi.
İstanbul Güney Kore Başkonsolosluğunun Güney Kore Dışişleri Bakanlığı ile yapılan görüşmede, bölgede yeterli kurtarma birliklerinin çalıştığı belirtilerek, "Her zaman yanımızda olduğunu bildiğimiz Türk halkının, İstanbulluların ve Sayın Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın hızlı bir refleksle yardım talebi bizi çok memnun etti. Bu yıllardır süregelen kardeşliğin, yardımlaşmanın, birlik olmanın en güzel nişanesi. Başkan Topbaş'ın acımızı paylaşması bizi son derece duygulandırdı ve memnun etti. Türk halkının ve İstanbul'un her zaman yanımızda olduğunu bilmekten bir kez daha memnun olduk" denildi.

Teşekkür mesajında bölgede yeterli ekibin çalıştığı, daha fazla ekibe ihtiyaç olmadığı, ihtiyaç duyulması halinde yardım teklifini kabul edecekleri belirtildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...