Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hatay'daki nişan öncesi dehşetin ayrıntıları netleşti

Hatay'daki nişan öncesi dehşetin ayrıntıları netleşti

GÜNDEM Haberleri

Hatay'da oğlunun nişanı öncesi kuaförde eşi tarafından öldürülen Nahiye Kirmit toprağa verildi, işte olayın dikkat çeken ayrıntıları...

Kuaförde oğlunun nişanına hazırlanırken eşi Mehmet Kirmit tarafından öldürülen 5 çocuk annesi Nahiye Kirmit, Arsuz İlçesi'nin Gözcüler Mahallesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi. Cinayet nedeniyle Hamza Kirmit'in nişanı iptal edilirken, Nahiye Kirmit'in, bir süredir eşiyle arasında şiddetli geçimsizlik yaşadığı ve bu nedenle de boşanma kararı alarak eşine "Senden boşanacağım" dediği öğrenildi.Öte yandan Mehmet Kirmit'in eşini öldürmeden önce kuaförde kahve içtiği, daha sonra da bir şey söyleyecekmiş gibi kulağına eğildiği Nahiye Kirmit'in kafasına 4 el ateş ettiği belirtildi.
Olayın detayı:
Hatay'da seyyar satıcı, 53 yaşındaki Mehmet Kirmit, oğlunun nişan töreni için hazırlanan eşi 41 yaşındaki Nahiye Kirmit'i kuaförde tabancayla öldürdü.Olay, dün akşam saatlerinde Arsuz İlçesi'nin Gözcüler Mahallesi'nde meydana geldi. nbsp;Nahiye Kirmit, oğlu Hamza Kirmit'in nişanına hazırlık için kuaföre gitti. Burada saçını yaptıran Nahiye Kirmit'in yanına gelen Mehmet Kirmit, bir şey söyleyecekmiş gibi kulağına eğildikten sonra çektiği tabancasıyla eşinin başına ateş ederek kaçtı. İhbar üzerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilirken, Nahiye Kirmit'in öldüğü belirlendi. Seyyar satıcılık yapan Mehmet Kirmit ile Nahiye Kirmit arasında bir süredir şiddetli geçimsizlik görüldüğü belirtildi. Soruşturma başlatılırken, kaçan Mehmet Kirmit daha sonra jandarmaya giderek teslim oldu.
(Ajanslar)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...