Gökhan Töre silahlı kavgada sırtından vuruldu

/ Kaynak: İHA
Gökhan Töre silahlı kavgada sırtından vuruldu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre, bir gece kulübünde sevgilisine kızarak havaya ateş açan bir şahsın tabancasından çıkan kurşunlar sonucu yaralandı.

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre, Şişli'deki bir gece kulübünde yan locada oturan ve sevgilisine kızarak havaya ateş açan bir şahsın tabancasından çıkan kurşunlara hedef oldu. Sekerek parçalanan mermi çekirdeğinden çıkan parçalarla yaralanan Gökhan Töre hastanede tedavi altına alındı. Locada oturan Gökhan Töre'nin menejerinin de bulunduğu 5 kişinin de olay sırasında çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, saat 02.30 sıralarında meydana gelen olan olayda Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre ve yanında bulunan 5 kişi Şişli, Esentepe'deki bir gece kulübünde eğlenmek için bir locaya yerleşti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre Gökhan Töre ve arkadaşlarının yanında bulunduğu locanın yanındaki locada oturan bir kişi yanında bulunan sevgilisiyle tartışmaya başladı. Sevgilisine önce bağırmaya başlayan şüphelinin daha sonra silahını çekerek havaya ateş etmeye başladığı öğrenildi. Gece kulübünde büyük paniğe neden olan olay sırasında seken mermiler Gökhan Töre ve yanında bulunan arkadaşlarına isabet etti. Mermi çekirdeklerinin çarptığı yerde parçalandığı ve şarapnel etkisi göstererek Gökhan Töre ve arkadaşlarının yaralanmasına neden olduğu öğrenildi.

nbsp;Futbolcu Gökhan Töre ve arkadaşlarının olaydan sonra gece kulübü çalışanlarının yardımlarıyla hastaneye götürülerek tedavi altına alındıkları öğrenildi. nbsp;
nbsp;
Silahlı saldırganın ise olay sırasında gece kulübü içinde çıkan panikten yaralanarak tabancasına beline takıp sevgilisiyle birlikte gece kulübünden ayrıldığı tespit edildi. Polis güvenlik kameraları ve görgü şahitleri ifadelerine göre kaçan kişinin kimliğinin tespit edilerek yakalanması için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Polis, olaydan sonra kaçan silahlı kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Beşiktaşlı yönetici Ahmet Kavalcı'nın olayı duyar duymaz hastaneye gelerek Töre'nin durumu hakkında bilgi aldığı öğrenildi. Sabaha kadar yanından ayrılmayan Kavalcı'nın olayı gizlemesine rağmen duyulması üzerine diğer yöneticiler de hastaneye gizlice giderek Gökhan hakkında bilgi aldıkları öğrenildi.

ÖNDER ÖZEN: SAĞLIK DURUMU GAYET İYİ
Beşiktaş Sportif Direktörü Önder Özen olayla ilgili açıklama yaptı.

Özen, şunları söyledi: nbsp; Sabaha karşı 05.12'de, Gökhan Töre beni kendisi aradı. Elinde bir sıkıntı olduğunu söyledi. Hangi hastaneye gitmesi gerektiğini sordu. İlk kontrolleri yapıldıktan sonra emniyet görevlileri ifadelerini aldılar. Ayakta geldi. Omuzun üst bölgesinde seken kurşunun içeriye girdiği saptandı. Tamamen tesadüftür. Basket ve futbolcuların gittiği bir mekan.

Orada bulunan bir kişinin kendi kız arkadaşını hedef alan bir saldırı. 6 kişi yaralandı. Bu kişilerden biri bizim oyuncumuz. Tamamen şansızlık, tamamen tesadüf.

Gökhan'ın durumu gayet iyi. Diğer yaralıların tamamı sıyrık yüzünden. Birkaç saate ameliyat edilecek. Yarın sabah taburcu edilecek.

BEŞİKTAŞ'TAN GÖKHAN TÖRE AÇIKLAMASI

Beşiktaş Kulübü, sabaha karşı uğradığı silahlı saldırı sonucunda yaralanan Gökhan Töre hakkında yazılı açıklama yaptı. Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yaptığı yazılı açıklamada, "Profesyonel futbol takımımızın oyuncusu Gökhan Töre, dün gece takım arkadaşları ile birlikte gittiği eğlence yerinde, bir saldırganın tabancasından çıkan kurşunun sekerek omuzuna isabet etmesi sonucu yaralanmıştır. Saldırganın bir kadına ve ardından çevreye açtığı ateş sonucunda, eğlence yerinde bulunan 5 kişi daha yaralanmıştır. Oyuncumuzun saldırgan ile kesinlikle bir ilgisi yoktur. Polis, saldırgan ile ilgili soruşturmaya başlamıştır. Gökhan Töre, olayı takiben Florence Nightingale hastanesinde müşahede altına alınmış ve tedavisine başlanmıştır" denildi.

TOLGA ZENGİN ZİYERET ETTİ

Gökhan Töre'yi hastanede ilk ziyaret eden takım arkadaşı, kaptan Tolga Zengin oldu. Siyah-beyazlı takımın antrenmanı sonrası hastaneye gelen Tolga, girişte basın mensuplarına herhangi bir açıklamada bulunmadı.

GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Gençlerbirliği Kulübü, Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Töre'nin silahla yaralanması sonrasında resmi internet sitesinde geçmiş olsun mesajı yayımladı. "Geçmiş olsun Gökhan Töre" başlığıyla yayımlanan mesajda, "Talihsiz bir olay sonucu kurşunla yaralanan Gökhan Töre'ye ve Beşiktaş camiasına geçmiş olsun diliyoruz" ifadesine yer verildi.
Gökhan Töre Kimdir?

Gökhan Töre Almanya'ya göç eden Samsunlu bir ailenin çocuğu olan Gökhan Töre ilk olarak Leverkusen'de parladı. 2009 yılında adı bir dönem Fenerbahçe ile de anılmasına karşın devre arasında Chelsea yolunu tutan genç futbolcu, A takımla idmanlara çıksa da forma şansı bulamadı.

2011-2012 sezonunun başında Chelsea'de forma şansı bulamayacağını anlayınca Almanya'ya dönen Gökhan, bu kez Hamburg ile anlaştı. Kısa sürede Bundesliga'nın asist krallığında zirveye yerleşen Gökhan adından sıklıkla söz ettirdi ve henüz 20 yaşında 5 milyon Euro bonservis bedeliyle Rusya'nın Rubin Kazan takımının yolunu tuttu. Rubin Kazan ile çıktığı ilk maçta 38. dakikada kırmızı kart görmesinin ardından forma bulmakta zorlanan Gökhan, sezon başında kiralık olarak Beşiktaş ile anlaştı. Beşiktaş'ın 7.5 milyon Euro satın alma opisyonuyla kiraladığı Gökhan'ın bonservisini alıp almayacağı merak konusu.

nbsp;Gökhan Töre silahlı kavgada sırtından vuruldu

nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...