Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FLAŞ! İstanbul'da tanker patlaması - İZLE

/ Kaynak: AA
FLAŞ! İstanbul'da tanker patlaması - İZLE

GÜNDEM Haberleri  / AA

İstanbul Sultanbeyli'de bir yakıt tankerinde patlama meydana geldi. Yapılan açıklamada itfaiyenin zamanında müdahalesinin faciayı önlediği bildirildi.

İstanbul Sultanbeyli'de bir fabrikanın önünde bulunan yakıt tankeri, henüz belirlenemeyen bir nedenle patladı. Edinilen bilgilere göre, Alsancak Caddesi üzerindeki bir fabrikanın önündeki yakıt tankerinde patlama meydana geldi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Patlamanın ardından çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. İtfaiye yekilileri, tankerin dolu olmasına rağmen zamanında müdahale edilmesi sayesinde olası bir facianın önlendiğini bildirdi.

FABRİKADA DA HASAR VAR

Tanker kullanılamaz hale gelirken fabrikada da büyük hasar oluştu. Bir mahalle sakini, şiddetli patlama sesi duyduklarını, işçilerin patlama sonrası içeriden çıktığını söyledi. İşçiler de, Biz içerideydik, patlama oldu. Galiba gaz sıkışması oldu dediler.

Patlamayla ilgili soruşturma başlatıldı.
##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...