Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meclis'teki törene katılmayan tek isim!

Meclis'teki törene katılmayan tek isim!

GÜNDEM Haberleri

23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 94. yılı dolayısıyla Birinci mecliste yapılan törene katılmayan tek isim!

23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 94. yılı dolayısıyla Meclis'te tören düzenlendi. Birinci mecliste yapılan törene Kılıçdaroğlu katılmadı. CHP lideri daha sonra Anıtkabir'de düzenlenen törene katıldı.TBMM'deki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Atatürk Anıtı'na kırmızı ve beyaz karanfillerden oluşan çelenk bıraktı. Saygı duruşunda bulunulmasın ardından İstiklal Marşı okundu.Başbakan Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli, anma töreninde aynı sırada yer aldı. BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile kısa süreli sohbet etti. Törende, 23 Nisan 1920'de TBMM'nin açılışında, en yaşlı üye sıfatıyla Sinop Mebusu Şerif Bey'in yaptığı konuşma seslendirildi. Törene, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılmadı. TBMM Başkanı Çiçek, konuşması sonrası Özel Defter'i imzaladı. Törende, Ankara Seğmenler Kulübü Derneği gösterisi oldu.
(AJANSLAR)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...