Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Genelkurmay Başkanı Özel'le selfie yarışı

/ Kaynak: AA
Genelkurmay Başkanı Özel'le selfie yarışı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Türkmenistan'da bulunan Orgeneral Özel, Aşkabat'ta 23 Nisan etkinliklerine katıldı. Törene katılan çocuklar, Özel'le selfie çektirme yarışına girdi.

Türkmenistan Savunma Bakanlığının davetlisi olarak Türkmenistan'da temaslarda bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Aşkabat'ta Atatürk Parkı'nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına katıldı.

Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'in katıldığı Aşkabat Büyükelçilik tarafından düzenlen törene Büyükelçi Şevki Mütevellioğlu, Türk işadamları ve çocuklar da katıldı.

Saygı duruşu ve iki ülkenin marşının okunmasıyla başlayan törende Orgeneral özel, Atatürk büstüne çelenk koydu.

Bugün çocukların bayramı olduğunu kaydeden Özel, çocuklar ile yakından ilgilendi. Daha sonra Özel, törene katılan Türk toplum temsilcileri ve çocuklar ile hatıra fotoğraf çektirdi.

Genelkurmay Başkanı Özel, Aşkabat temasları kapsamında Türkmenistan Savunma Bakanı Begenç Gündoğdıyev ve diğer askeri yetkililer ile görüştü. Aşkabat temaslarını tamamlayan Özel Türkmenistan'ın Tarihi kenti Merv'e gitti. Merv kentinde tarihi yerleri ziyaret ettikten sonra Özel'in Kırgızistan Başkenti Bişkek'e gideceği bildirildi.
Genelkurmay Başkanı Özel'le selfie yarışı

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...