İhsanoğlu'ndan "gerginlik" açıklaması

/ Kaynak: İHA
İhsanoğlu'ndan "gerginlik" açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı adayı Prof. Ekmeleddin İhsanoğlu, bu akşam İstanbul Eyüp'teki iftar programı sırasında yaşanan olaya ilişkin açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı adayı Prof. Ekmeleddin İhsanoğlu, bu akşam İstanbul Eyüp'teki iftar programı sırasında yaşanan olaya ilişkin, "Kimsenin burnu bile kanamadan atlatılmış olması yüreklerimizi ferahlattı" dedi.

Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı Prof. Ekmeleddin İhsanoğlu, Eyüp'teki iftar programı sırasında yaşanan olaya ilişkin yazılı bir açıklama yaparak, "İstanbul Eyüp'teki halkın sofrasında iftar etmek için bulunduğumuz Hazreti Kab Camii avlusunda açıklama yaparken üzücü bir olay yaşandı. Bu talihsiz olayın ardından güvenlik ekipleri bulunduğumuz alandan çıkmamızı söyledikleri için ağız tadıyla iftar edemeden bölgeden ayrıldık. Olay ne kadar tatsız da olsa, kimsenin burnu bile kanamadan atlatılmış olması yüreklerimizi ferahlattı. Hepimize geçmiş olsun" dedi.

İhsanoğlu açıklamasını şu ifadelerle sürdürdü: "Dileğim odur ki, demokrasimizin en güzel, en coşkulu anlarından olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri bize yakışacak biçimde huzur ve sağduyu ile geçsin. Bu konuda güvenlik güçlerimize ve olası tüm provokasyonlara karşı milletimizin kadim şuuruna güveniyorum."

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...