Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Erdoğan: Herkes rahat olsun

Başbakan Erdoğan: Herkes rahat olsun

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan, Ankara'da Şehit yakınları ve Gazilerle iftar programında konuştu.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan: "Biz sadece kanın durması, sadece acılı annelerin, babaların gözyaşının dinmesi için mücadele veriyoruz. Bu mücadeleyi verirken taviz vererek, pazarlıklar yaparak, şehitlerimizin hatırasına gölge düşürerek değil tam tersine milletimizin, bayrağımızın, vatanımızın, devletimizin, şehitlerimizin şerefini düşünerek mücadele veriyoruz. Herkes rahat olsun. Özellikle şehitlerimizin yakınları, gazilerimiz ve gazilerimizin yakınları müsterih olsun"

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasının satır başları

- Şehitlerimize karşı vefa borcumuzu yerine getirmek istiyoruz. Hiç kuşkusuz canın bedeli yoktur. Şehit yakınları ve gazilerimiz bazı çevrelerin hedefi olabiliyor. iftiralar atıyorlar olmayan var gibi gösteriyorlar

-Tüm riskleri göze alarak milli birlik ve kardeşlik projesini başlattık.Çözüm sürecinde önemli bir mesafe katettik. Uzun süredir evlere ateş düşmüyor.Hiç kimseye taviz verilmedi. Bugüne kadar terörist başının elini sıkmadık. Teröristlerle tokalaşmadık.

-Başlattığımız her süreç canını veren kahramanlarımızın istikametleri doğrultusundadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...