Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan: Biz dertlinin halini biliriz

Erdoğan: Biz dertlinin halini biliriz

GÜNDEM Haberleri

Erdoğan, Aile ve Vilayetler Evi'nde düzenlenen "Şehit Yakını, Gazi ve Gazi Yakınlarının İstihdamına İlişkin Kura Töreni ve İftar Programı"na katıldı.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Vilayetler Evi'nde düzenlenen "Şehit Yakını, Gazi ve Gazi Yakınlarının İstihdamına İlişkin Kura Töreni ve İftar Programı"na katıldı. Burada bir konuşma yapan Erdoğan, "Biz sadece kanın durması, sadece acılı annelerin, babaların gözyaşının dinmesi için mücadele veriyoruz. Bu mücadeleyi verirken taviz vererek, pazarlıklar yaparak, şehitlerimizin hatırasına gölge düşürerek değil, tam tersine milletimizin, bayrağımızın, vatanımızın, devletimizin, şehitlerimizin şerefini düşünerek mücadele veriyoruz. Herkes rahat olsun. Özellikle şehitlerimizin yakınları, gazilerimiz ve gazilerimizin yakınları müsterih olsun" dedi. Bölücü terör örgütü mensuplarıyla tokalaşmadıklarını belirten Erdoğan, şunları söyledi: "Biz sadece kanın durması için acılı ailelerin acısını dindirmek için çaba sarf ediyoruz. Yaptığımız her iş vatanı için kanını canını ortaya koymuş kahramanların gösterdiği istikamettir. Bizim sayemizde görevlere gelen adam kalkmış diyor ki Türkmenlere niye yardım etmiyorsunuz. Sen bunu bize nasıl söylersin? Bizim Türkmenlere yönelik attığımız adımlar ortada. Hatırlıyorsunuz değil mi Adana'da MİT TIR'larına yapılanları... Biz damdan düştük, biz dertlinin derdini biliriz. Bunların bir icraatı var mı? Bunlar sadece laf. İnşallah Cumhurbaşkanı seçildikten sonra onların hatıralarını daha çok yaşatacağız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...