Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Paralel yapı' soruşturması hakkında son dakika açıklaması

/ Kaynak: DHA
'Paralel yapı' soruşturması hakkında son dakika açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / DHA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan paralel yapı soruşturması ile ilgili açıklama geldi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı: 'Hakkında yakalama ve gözaltı talimatı verilmiş 115 kişiden 105'i gözaltında. Soruşturma devam etmektedir.'

İfadeler alınmaya başlandı!.. O isim susacak!
nbsp; nbsp;
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nca 22 Temmuz'da başlatılan operasyonda gözaltına alınan polislerin ifadeleri alınmaya başlandı. Gözaltındaki polislerin avukatlarından edinilen bilgiye göre ifadelerinin alınmasının Cuma akşamına kadar bitmesinin beklendiği belirtildi.

ALİ FUAT YILMAZER EMNİYETTE İFADE VERMEYECEK

Gözaltında bulunan İstanbul'un eski İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer'in avukatı ise Hüseyin Ataol, müvekkili Yılmazer'in emniyette ifade vermeyeceğini belirtti.

nbsp;'Paralel yapı' soruşturması hakkında son dakika açıklaması

"KAÇMADILAR, YARIN GELECEKLER"

Avukat Ataol, soruşturma kapsamında halen aranan polisler Erol Demirhan, Muhammet İkbal Kayaduman, Emniyet Amiri Ali İkli ve Ahmet Öztürk'ün kendi müvekilleri olduğunu ve firari olmadıklarını yarın emniyete getireceğini belirtti.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...