Başbakan Erdoğan: Özür dileyen değil özür dileten Türkiye

Başbakan Erdoğan: Özür dileyen değil özür dileten Türkiye

GÜNDEM Haberleri

Köşk adayı ve Başbakan Erdoğan, 'Filistin için tarihî sorumluluk taşıyoruz' dedi, ekledi: Artık özür dileten bir Türkiye var

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları için dün Adana'ydı. Erdoğan mitingte özetle şunları söyledi:
gt; 10 Ağustos'ta tarihî bir karar vereceksiniz. Ya eski Türkiye ya yeni Türkiye… Hedef dünyanın ilk 10 ülkesi.
gt; Eski Türkiye'yi özleyenler bizim karşımızda koalisyon oluşturdu. CHP'li ve MHP'li kardeşlerim bu koalisyona geçit vermeyecektir.
gt; Terör devleti İsrail, Gazze'yi gaddarca bombalıyor. İslam ülkeleri ve diğerleri seyirci kalıyor. nbsp;
gt; Filistinli kardeşlerimiz Çanakkale'de Kurtuluş Savaşı'nda bizimleydi. Şimdi biz de onlarla beraberiz. Filistin için tarihî sorumluluğumuz var. Bütün dünya sussa biz susmayacağız nbsp;
gt; İsrail Cenin'de katliam yaptı. 1500 Filistinliyi şehit etti. Dönemin Başbakanı Bülent Ecevit "Yapılanlar soykırımdır" dedi. Bugün (dün) ben de CNN ile röportaj yaptım. "Siz İsrail'in yaptıkları için soykırım diyorsunuz doğru mu? Arkasında mısınız" dediler. "Evet ölene kadar arkasındayım" dedim. Merhum Ecevit maalesef baskılara dayanamadı 15 gün içinde 4 kez özür dilemek zorunda kaldı. Artık özür dileyen değil özür dileten bir Türkiye var.
gt; Eyy Ekmel Bey, biz senin ne olduğunu çok iyi biliriz. 8 yıl görev yaptın ama 8 yıllık görevinde adeta bir monşer örneği sergiledin. Şimdi çıkmış nankörlük yapıyorsun. 'Türkiye Gazze için bir şey yapmadı' diyorsun. Gözüne dizine dursun. Bunlar kibir abidesi. Türkiye her şeyiyle Gazze'de. nbsp;
gt; Adana'da alçakça bir ihanet içinde (MİT tırlarının aranması) bulundular. Şu anda bunların hesabı soruluyor, İstanbul operasyonu budur. Hesabı sorulacak, bitmedi. Bu, daha başlangıç.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...