İhsanoğlu'na tepki! Gökten zembille inmek yok öyle! - izle

İhsanoğlu'na tepki! Gökten zembille inmek yok öyle! - izle

GÜNDEM Haberleri

Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu, ziyaret ettiği Mısır Çarşısı'nda başörtülü yaşlı bir kadından hiç beklemediği bir tepki gördü.

Muhalefetin Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim çalışmalarını dün İstanbul'da sürdürdü. TBBM Başkanvekili Meral Akşener, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan'la birlikte Mısır Çarşısı'nda esnafı ziyaret eden İhsanoğlu, şok bir protestoyla karşılaştı. nbsp;Vatandaşlarla sohbet eden 'Ekmel Bey'e başörtülü bir kadın yaklaşarak "Yakamızdan düşün" diye bağırdı. İhsanoğlu'nun "Demokrasi var" demesi üzerine kadın tepkisini,"Demokrasi varsa, çalışıp da var. Alın teri akıtarak var. Öyle zembille inip de yok" diyerek sürdürdü. İhsanoğlu "Benim böyle geldiğimi nerden biliyorsunuz" sorusuyla karşılık verince yaşlı kadın da "Siz niye başkasının oyuncağı oluyorsunuz?" diye sordu. İhsanoğlu daha sonra "Meclis'teki partiler oyuncak mı?" deyince kadın "Niye biz vatandaş olarak Cumhurbaşkanlığına adaylığımızı koyamıyoruz da siz koyuyorsunuz? Ben hakkımı helal etmiyorum. Ödediğim vergileri helal etmiyorum" diye sürdüren kadın olay yerinden uzaklaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...