Beşir Atalay: Operasyon yargıya da sıçrayacak

Beşir Atalay: Operasyon yargıya da sıçrayacak

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, paralel yapıya yönelik yurt genelinde başlayan operasyonların yargı kısmında da devam etmesi gerektiğini söyledi.

TGRT HABER TV Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar'ın sorularını cevaplandıran Atalay, "On binlerce dinleme kararı veren yargı mensupları Türkiye'de adalet duygusunu da zedeliyor" dedi. Yangının Türkiye'de en güvenilmez kurum haline geldiğine dikkat çeken Atalay, operasyonların yargıya da gitmesi gerektiğinin altını çizdi. Zamanında yargının çok kişilere çok yanlışlar yaptığını ifade eden Atalay, "2007'nin rövanşının alındığı yönündeki iddiaları da kabul etmiyorum. İftiralar yaptılar ve bütün bunlar açığa çıkıyor. Dinlemeler gibi" diye konuştu. Yargının dışında diğer alanlarda bu yapı nerede varsa üzerlerine gideceklerini belirten Atalay, "Emniyetle yargı işbirliği içinde hareket etti. Bildiğimiz çok şey var ama onları söylemiyoruz" ifadelerini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...