Erdoğan, son anketin sonuçlarını açıkladı

Erdoğan, son anketin sonuçlarını açıkladı

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, son yapılan anketin sonuçlarını açıkaldı...

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu 'İskele Sancak Özel' programına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan konuk olan Erdoğan merak edilen soruları cevapandırdı.

"Yapılan bütün kamuoyu araştırmalarında şu anda durum, yüzde 54 ile yüzde 58 arasında bir tablo ortaya çıkıyor. Kaymaların da olduğunu görmek bizi ayrıca mutlu ediyor. CHP'den, MHP'den ne kadar kayma var bize doğru. Bunlar olumlu. Birinci derece MHP'ye gönül veren kardeşlerimizden bizi destekleyenler var aynı şekilde CHP'ye gönül verenlerden bizi destekleyenler var. Aynı şekilde HDP'ye gönül verenlerden bizi destekleyenler var. Bir de parlamento dışı siyasi partilerden ciddi bir desteğin olduğunu görüyoruz. Bundan dolayı da ben tüm Türkiye'yi kucaklayacak bir cumhurbaşkanı seçiminde bu objektif bakışı sergileyen vatandaşlarıma özellikle ramazanın bu son akşamında kalbi şükranlarımı ifade ediyorum."'' ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...