Şahin: 'Cem Sultan gibi o da başarısız olacak'

Şahin: 'Cem Sultan gibi o da başarısız olacak'

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, emniyetteki "paralel yapı" iddialarına ilişkin yürütülen "casusluk" soruşturmasını değerlendirdi.

Uydurma bir takım belgeler ve sahte isimlerle mahkemelerden karar alarak dinlemelerin yapıldığını ifade eden Şahin, "Bağımsız milletvekilleri Hakan Şükür ve İdris Naim Şahin'in bu emniyet mensuplarını ziyaret etmesi, 'demek ki böyle bir yapı var' tezini güçlendirir. Savcının elindeki önemli delillerden biri bu ziyarettir. Bu yapının parlamentoda ayakları var, emniyette ayakları var, yargıda ayakları var. Demek ki bunlar adliyede bir araya geldiler" dedi.
AK Partili Şahin, buna benzer bir olayın tarih içinde yaşandığını anlatarak, şöyle konuştu: "2. Beyazıt Osmanlı'nın başına geçti. Cem Sultan iktidarı ele geçirmek için ordular kurdu, başaramadı. Vatikan'a sığındı. Pensilvanya'daki zat da başaramayacak. Korkarım orada hayatını kaybedecek. Cenazesi Cem Sultan gibi 5 yıl orada kalsın istemiyorum. Bir an önce Türkiye'ye dönsün ve bu sevdadan vazgeçsin."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...