Penelope Cruz'a Erdoğan sorusu

Penelope Cruz'a Erdoğan sorusu

GÜNDEM Haberleri

İsrail'in ABD'deki en ünlü din adamı olarak bilinen yazar ve Haham Shmuley Boteach, Penelope Cruz ve Javier Bardem'e Erdoğan'ı sordu.

Haham Shmuley Boteach, İsrail gazetesi Jerusalem Post için yazdığı makalesinde, 'Gazze'deki katliamın son bulması çağrısı' yapan İspanyol çift Penelope Cruz ve Javier Bardem'i eleştirdi.
ERDOĞAN'LA İLGİLİ TAVIRLARINI SORDU
AB'ye İsrail'in saldırılarını durdurması için mektup yazan çift için başlığında 'anti-semitistler' ifadesi kullanan Boteach, çifte, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili tavırlarını da sordu.
"Bardem ve Cruz, soykırım hakkında ne bilir ki" cümlesiyle başlayan yazı, "Görünen o ki, soykırımdan İsrail'in Filistinliler ve Hamas'a karşı bir soykırım yürüttüğünü bilecek kadar anlıyorlar. Ancak, kamu açıklamalarını görünce, konuyla ilgili ne derece bilgili olduklarını merak ettim.


HABER7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...