"Yaptığımız her işin arkasındayız"

/ Kaynak: İHA
"Yaptığımız her işin arkasındayız"

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Serbest bırakılan Terörle Mücadele eski Şube Müdürü Ömer Köse 'Sözde Selam Tevhid' soruşturmasında verilen takipsizlik kararına itiraz etti.

Paralel yapı iddialarına yönelik soruşturmada sevk edildiği mahkemece serbest bırakılan Terörle Mücadele eski Şube Müdürü Ömer Köse 'Sözde Selam Tevhid' soruşturmasında verilen takipsizlik kararına itiraz etti.

Paralel yapıya yönelik 'Casusluk' soruşturmasında sevk edildiği mahkemece serbest bırakılan Terörle Mücadele eski Şube Müdürü Ömer Köse, avukatı Ömer Turhanlı ile birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. Köse avukatı ile birlikte savcılığa bir dilekçe sunarak ile 'Sözde Selam Tevhid' dosyasına verile takipsizlik kararına itiraz etti. Adliye çıkışlında kısa bir açıklama yapan avukat Ömer Turanlı, "Sözde Selam Tevhid" dosyasına 75 emniyet mensubu adına itiraz ettiklerini açıkladı. Dosyada casusluk faaliyetinin bulunduğunu iddia eden avukat Turanlı, "3 yıldır devam eden bir soruşturma 3 ayda kapatılamaz. Biz bu kapatmanın önündeyiz" dedi.

"YAPTIĞIMIZ HER İŞİN ARKASINDAYIZ"

Terörle Mücadele eski Şube Müdürü Ömer Köse, "Burada polise karşı yapılan bir operasyonla sanki polisler kendiliğinden harekete geçmiş, bir dosyayı çalışmış ve bu da içerisinde yanlışlarla doluymuş gibi kamuoyunda bir algı oluşturuluyor. Fakat bu böyle değil. Burada ne yapıldıysa adli makamların gözetiminde ve emirleri doğrultusunda bu millet ve vatan için yapıldı. Kanunsuz ve hukuksuz hiçbir iş yapılmadı. Yaptığımız her işin arkasındayız. Dün yaptık bugün de olsa yaparız" dedi.

Soruşturma kapsamında yasa dışı dinleme iddialarını yalanlayan Köse, "Dinlenmesi bizce takibi uygun olmayan, özel yargılama usullerine tabii olan hiçbir makam, mevki veya şahıs dinlenmemiştir. Polisin, savcı ve hakimlerin verdikleri emirle dinlenebilecek kişiler dinlenmiştir" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...