Bu da futbolun paralel temizliği

Bu da futbolun paralel temizliği

GÜNDEM Haberleri

Paralel temizlik futbola sıçradı. Görevden alınan eski Ankara Emniyet Müdürü Kadir Ay'ın da bulunduğu 5 isim, 2014-15 temsilci kadrosundan çıkarıldı.

Futbol Federasyonu bünyesinde görev yapan ve çoğu emniyet içinden müdür, müdür yardımcısı veya müfettiş seviyesinde görev yapan kişilerden seçilen 260 temsilci, 17-19 Ağustos tarihleri arasında Riva'da seminere alındı. Statlarda Futbol Federasyonu Başkanı adına görev yapan bu temsilciler arasında, "Paralel örgüt" kapsamında görevden alınan eski Ankara Emniyet Müdürü Kadir Ay'ın da bulunduğu 5 isim, temsilci kadrosundan çıkarıldı. Son seminere "sehven" davet edilen bu 5 temsilci tek tek aranarak gelmemeleri istendi. Futbol Federasyonu yetkilileri, Temsilciler Kurulu Başkanı Fatih Tanfer'i bu konuda sert bir şekilde uyararak, gereken hassasiyetin gösterilmesini istedi. nbsp; Öte yandan, önceki gün İzmir merkezli 13 ilde yürütülen "yasa dışı dinleme" soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan eski İzmir Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şube Müdür Yardımcısı Taner Aydın, teslim oldu. Ömer Faruk Ünal / TÜRKİYE GAZETESİ
Bu da futbolun paralel temizliği

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...