Yıldız'dan 'Gül' yorumu: Sitem sevgiden kaynaklanır...

Yıldız'dan 'Gül' yorumu: Sitem sevgiden kaynaklanır...

GÜNDEM Haberleri

Gazetecilerin Gül'ün bazı açıklamalarını hatırlatılarak "kırgın mı sizce?" sorusu üzerine Yıldız, "Sevmeyenler sitem etmezler, sitem sevgiden kaynaklanır.'

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün "Görüldüğü kadarıyla yeni başbakan Ahmet Davutoğlu" açıklaması ile ilgili, "Öyle görünüyor ki Sayın Davutoğlu ön plana çıkıyor, bunun bir isim açıklamak olarak anlaşılmaması lazım" ifadesini kullandı. Gazetecilerin Gül'ün bazı açıklamalarını hatırlatılarak "kırgın mı sizce?" sorusu üzerine Yıldız, "Sevmeyenler sitem etmezler, sitem sevgiden kaynaklanır. Abilerin kardeşlere, babaların oğullara her zaman yapabileceği bir şeydir, aile içi bir durumdur. O yüzden bunun bu çerçevede değerlendirilmesinin doğru anlamak adına iyi olacağı kanaatindeyim. Sayın Cumhurbaşkanımız görevi devredecek olduğu bir noktada bunu böyle paylaşmıştır diye gördüm, anladım" cevabını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...