Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan, Yeni Başbakan'ı açıkladı

Erdoğan, Yeni Başbakan'ı açıkladı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanlığına seçilen Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık koltuğuna oturacak ismi açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan'ın Ahmet Davutoğlu olduğunu açıkladı. nbsp;
#

#

ÇELİK TWİTTER'DAN DUYURDU
AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Ak Parti Genel Başkan Adayı'nın bugün Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacağını belirterek "Büyük Kongremiz'de Genel Başkan adayı olacak arkadaşımız, saat 18 00'de Sn. Gn. Bşk.ımız R. T Erdoğan tarafından açıklanacaktır" ifadelerini kullandı. nbsp;


DAVUTOĞLU GENEL MERKEZDE
MYK toplantısı devam ederken Ahmet Davutoğlu DIşişleri Bakanlığî'ndan ayrılarak AK Parti Genel Merkezi'ne gitti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. AK Parti'de genel başkanın belirlenme sürecine ilişkin soru üzerine Kurtulmuş, "Bugün Merkez Yürütme Kurulu'nda son karar, son değerlendirmeyi Sayın Genel Başkanımız yapacak ve ondan sonra haftaya ayın 27'sindeki genel kurulda genel başkan olacak arkadaşımız belirlenecek. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah partimiz için, Türkiye için ve bütün İslam dünyası için hayırlı olur" dedi. nbsp;Bir gazetecinin belirlenecek ismin kamuoyuna duyurulup duyurulmayacağını sorması üzerine Kurtulmuş, "Büyük ihtimalle Sayın Başbakanımız gerekli değerlendirmeleri yapacak ve açıklamalar yapılacak" diye konuştu. nbsp;"Yazılı bir açıklama mı bekleyelim?" sorusuna ise Kurtulmuş,"Bilemiyoruz, toplantıdan sonra hep beraber göreceğiz" karşılığını verdi. nbsp;Kurtulmuş, "İstişare süreci gerçekleşmişti, istişarelerin sonuçlarına bakma imkanınız oldu mu?" şeklindeki soruyu ise, "Bugün toplantıda görüşülecek. Sayın Başbakanımız ondan sonra bütün sonucu kamuoyuyla paylaşacak" şeklinde yanıtladı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...