Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Kocaoğlu: "Alsancak Stadı yıkılacak"

/ Kaynak: AA
Aziz Kocaoğlu: "Alsancak Stadı yıkılacak"

GÜNDEM Haberleri  / AA

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Alsancak Stadı'yla ilgili olarak, "Risk varsa seyirci tribünlerde otursun diyemeyiz. Stat yıkılacak" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Alsancak Stadı'nın kapatılmasını destekleyerek "Bilimsel rapor varsa, burası riskli bir binaysa orada kimse maç yapılsın, seyirci tribünlerde otursun diyemeyiz" dedi.


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, gazetecilere İzmir'in altyapı yatırımlarına ilişkin Ankara'da ilgili bakanlıkların yetkilileri ile görüştüğünü anlattı.


Gazetecilerin sorusu üzerine Alsancak Stadı'nın kapatılmasına ilişkin değerlendirmede bulunan Kocaoğlu, şöyle konuştu:



"Alsancak Stadı'na ne yapılacak. Bu sorunun yanıtı verildikten sonra tartışmaya gireriz. Bilimsel rapor varsa burası riskli bir binaysa 'orada maç yapılsın, seyirci tribünlerde otursun' diyemeyiz. Alsancak Stadı yıkılacak. Ne yapılacağı konusunda irade beyanı olursa odan sonra biz ne diyeceğiz onu destekleyip desteklemeyeceğimize karar vereceğiz. Biz sorumlu mevkideyiz. Bir dayanağımız olmadan aklı ve bilimi kullanmadan 'onu istemem bunu isterim' gibi şeyler doğru değil. "


Bornova Belediyesi sınırlarında yapılmakta olan stadın büyütülemediği için 7-8 bin kişilik olacağını belirten Kocoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'tan randevu alamadığını söyledi.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...