Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Turist cinayetinde bahçıvan gözaltında

/ Kaynak: AA
Turist cinayetinde bahçıvan gözaltında

GÜNDEM Haberleri  / AA

Antalya'nın Alanya ilçesinde Alman uyruklu karı kocanın öldürülmesiyle ilgili oturdukları sitenin bahçıvanı gözaltına alındı.

Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesi'ndeki bir sitenin 10. katındaki bir daireyi iki hafta önce tatil için kiralayan Peter (65) ve eşi Kerstin Horvath'ın (50) evlerinde ölü bulunmasının ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri soruşturma başlattı.


Jandarma ekipleri, sitenin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Ekipler, Alman çiftin son olarak 16 Ağustos'ta, elektrik faturasını ödemek için sitenin bahçıvanı Şeref Ö. ile PTT şubesine gittiğini ve buradan yine birlikte ayrıldığını tespit etti. Cinayetle ilgili bahçıvan Şeref Ö. gözaltına alındı.


Başlarına aldıkları darbeyle öldükleri sanılan Alman çiftin kızlarının da bugün Antalya'ya geleceği öğrenildi.


Alanya'da Peter ve Kerstin Horvath çiftinden haber alınamaması üzerine dün çiftin oturduğu daireye çilingir yardımıyla girilmiş, jandarma ekipleri, Peter Horvath'ı salonda, Kerstin Horvath'ı ise yatak odasında elleri ve ayakları koli bantlarıyla bağlanmış halde ölü bulmuştu.


Cesetlerin kokmaması için her iki odadaki klimaların ise açık bırakıldığı tespit edilmişti.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...