Feci kazada kahreden ayrıntı

/ Kaynak: İHA
Feci kazada kahreden ayrıntı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Bursa-İzmir yolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında ölen 3 gurbetçinin İzmir'deki bir yakınlarının düğününe gittiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, dün gece saat 22.30 sıralarında Bursa-İzmir Karayolu'nun 51'inci kilometresinde meydana geldi. Avusturya'dan İzmir'deki bir yakınlarının düğününe giden Nuri Sağlam idaresindeki yabancı plakalı bir cip, Gölkıyı Kavşağı'ndan dönmek isteyen Erdal B.'nin kullandığı 33 E 7239 plakalı TIR'a çarptı. Cipe de arkadan gelen Hakan K.'nin kullandığı 16 SZ 803 plakalı otomobilin çarpması üzerine yaşanan zincirleme kazada, can pazarı yaşandı. Kazada 77 yaşındaki Vedat Sağman, 53 yaşındaki Nuri Sağman ve 47 yaşındaki Selma Özbingöl öldü. nbsp;

Yaralılardan 22 yaşındaki Özge Fatma Kayalı, 65 yaşındaki Nezaket Sağman ile 55 yaşındaki Mustafa Kayalı, Karacabey Devlet Hastane'ne diğer yararılar Mehmet K., Erdal B. ve Hakan K. da Bursa'daki Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Avusturya'dan İstanbul'a gelen gurbetçi ailenin İzmir'deki bir yakınlarının düğününe gittiği öğrenildi. nbsp;
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...