Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sare Davutoğlu'nun hiç bilinmeyen fotoğrafı ortaya çıktı

/ Kaynak: DHA
Sare Davutoğlu'nun hiç bilinmeyen fotoğrafı ortaya çıktı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Ahmet Davutoğlu'nın eşi Sare Davutoğlu'nun, Konya'da bir davette ocak başında saç kavurmaya yardımcı olduğu fotoğrafı ortaya çıktı.

Başbakan adayı Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nın eşi Sare Davutoğlu'nun, 2 yıl önce Konya'nın Taşkent İlçesi'nde katıldığı bir akrabasının davetinde ocağın başına geçip yapılmakta olan saç kavurmaya yardımcı olduğu fotoğrafı ortaya çıktı. nbsp;

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan adayı olarak adının açıklanmasının ardından gözler Davutoğlu'nun hayat hikayesi ile ailesi ve yakınlarına çevrildi. Davutoğlu'nun eşi Kadın Doğum Uzmanı Sare Davutoğlu'nun baba ocağı Konya'nın Torosların zirvesinde Taşkent İlçesi'nde 2 yıl önceki bir davette çekilen fotoğrafı dikkati çekti.

Sare Davutoğlu 2 yıl önce halasının oğlu Rıdvan Yüceaktaş'ın, Taşkent'teki evinde davete katıldı. Saç kavurmanın ikram edildiği davette Sare Davutoğlu, ocağın başına geçip yapılmakta olan saç kavurmaya yardımcı oldu. Davutoğlu çiftinin katıldığı daveti anlatan Rıdvan Yüceaktaş, ''Bizim Taşkent'teki eve davet etmiştim. Saç kavurma yapıyorduk. Ahmet ve Sare yeni gelmişti. nbsp;Sare, hemen ocağın başına geçip yardımcı oldu. Hatta birlikte fotoğraf çektirdik'' dedi.

4 YAŞINDA İKEN KAYBETTİĞİ ANNESİ nbsp;

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu 4 yaşındayken, annesi Memnune Davutoğlu hayatını kaybetti. Yaklaşık bir yıl Davutoğlu ve 3 kız kardeşine babaannesi Ayşe Davutoğlu ile halası Nilüfer Özlen ve diğer akrabaları baktı. Daha sonra babası Mehmet Duran Davutoğlu'nun İstanbul'a göç etmesiyle, Ahmet Davutoğlu da babasıyla birlikte yaşadı. Annesinden geriye ise o dönemlerde çekilen siyah-beyaz fotoğrafı kaldı. nbsp;

Fotoğrafı sürekli sakladığını belirten 75 yaşındaki yengesi Gülümser Türkalp, ''Rahmetli eşim Ahmet'in dayısı olurdu. Dolayısıyla bu fotoğrafları sürekli saklıyorum'' dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞI'NI DA BEKLİYORUZ nbsp;

Ahmet Davutoğlu'nun adının Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan adayı olarak açıklanmasından dolayı gurur duyduğunu belirten Türkalp, şunları söyledi:

''Çok iftihar ediyoruz Ahmet'le. Çok gurur duyuyoruz. Böyle bir köyde, böyle bir adam yetiştiği için. Ben de onun bir akrabası yengesi olduğum için mutluyum. Çok seviyoruz kendisini. Darısı Cumhurbaşkanlığı'na. Küçüklüğünde okuma hevesi vardı, hep okurdu. Herkes biliyordu bunun bir yerlere geleceğini. Umduğumuz gibi de oldu. Şimdiden Cumhurbaşkanlığı'na da bekliyoruz kendisini. Olacak olan küçükten belli olur derler. Ahmet'de küçüklükten belliydi ne olacağı."
GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...