Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Dekolte' cinayetinde ilginç ifade

'Dekolte' cinayetinde ilginç ifade

GÜNDEM Haberleri

Adana'da eşine açık giyindiğini söyleyen kadının 2 oğlunu öldürdüğü iddia edilen Tugay Ç. mahkemede ifade verdi.

Adana'da eşine açık giyindiğini söyleyen kadının 2 oğlunu kurşunlayarak öldürdüğü iddia edilen 21 yaşındaki Tugay Ç.'nin aralarında bulunduğu 4 kişi adliyeye sevk edildi. Olası saldırı ihtimaline karşı çelik yelek giydirilen katil zanlısı Tugay Ç., "Efraim eşimi rahatsız ediyordu. Annesi de eşimin açık giyindiğini söyleyip dedikodu yapıyordu. Efraim ile karşılaştık, 'eşini boşayacaksın ben alacağım' deyince öldürdüm" dedi.
nbsp;
Şambayadı Mahallesi'nde oturan Tugay Ç., 15 ay önce H.Ç. ile evlendi. Ç. Ailesi'nin karşı komşusu 64 yaşındaki Zahide Türkmen, iddiaya göre açık giyindiği iddiasıyla yeni gelini, "Kızım açık giyiniyorsun bizim de gençlerimiz var" diye uyardı. Annesinin bu sözlerini duyan Efraim, "Anne sen ne yapıyorsun, başımızı belaya mı sokacaksın?" diyerek kızdı, kolundan tutup eve getirdi. Efraim Türkmen'i yeni gelinin kapısının önünde gören Ç. Ailesi'nin yakını bir kadın da, "Efraim'in gelinimizle ilişkisi var, evde gördüm" diyerek dedikodu çıkarttı.
nbsp;
Kısa sürede yayılan dedikodu üzerine H.Ç.'nin eşi Tugay Ç. ve kuzeni Necmettin Ç. (36), yolda pusu kurup tarlaya yemek götüren Efraim (25) ve Muhittin Türkmen (19) kardeşlere tabancayla ateş edip öldürdü. Kaçan katil zanlısı 2 kuzen ile yardımcı olduğu iddia edilen amca Gürbüz Ç. (39) ve kuzen Serkan Ç. yakalanarak gözaltına alındı.
nbsp;
ÇELİK YELEK GİYDİRİLDİ
nbsp;

Emniyetteki sorguları tamamlanan 4 kişi olası saldırıya karşı çelik yelek giydirilerek sağlık raporu alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Tugay Ç.'nin, Efraim'in eşini rahatsız ettiğini ederek, "Eşime aşk mesajları çekmiş. Eşim korkusundan bana bir şey söylemedi. Efraim'in annesi, eşime, 'Açık giyiniyorsun, gençlerimiz var' deyince çıkan tartışma sonrasında öğrendim. Amcamın oğlu Necmettin ile giderken Efraim ve kardeşini motosikletle giderken gördük. Efraim el işareti yaptı, yanına yaklaştığımızda 'Eşini boşayacaksın ben alacağım' deyince beynimden vurulmuşa döndüm. Arabayı durdurup rastgele ateş ettim. Namusuma laf söylediği için öldürdüm. Eşimin beni aldatacağını ve Efraim ile ilişkisi olduğunu da sanmıyorum" dedi.
nbsp;
"BANA SARKINTILIK YAPIYORDU"

nbsp;
İfadesine başvurulan katil zanlısı Tugay Ç.'nin eşi H.Ç. de "Efraim'le komşu olduğumuz için merhabalaşıyorduk. Daha sonra facebooktan herkes gibi yazışmaya başladık. Beni rahatsız etmeye başladı. Sarkıntılık boyutuna kadar bunu götürdü. Bir gün Efraim bana 'Camiden yeni geldim' mesajı attı. Korkumdan eşime söylemedim. Ancak bu mesajı eşim görüp Efraim'i aradı. O da 'kız kardeşim atmış olabilir' dedi. Ancak, eşim bu mesajdan rahatsız oldu. Olayı görmedim" dediği belirtildi.
nbsp;
TUTUKLANDILAR
nbsp;

2 kardeşi öldürdüğü iddiasıyla nöbetçi mahkemeye sevk edilen zanlılar Tugay Ç., Necmettin Ç. ile Gürbüzhan Ç. tutuklanırken, Serkan Ç. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...