Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Genel Başkan Davutoğlu'nun teşekkür konuşması

Genel Başkan Davutoğlu'nun teşekkür konuşması

GÜNDEM Haberleri

Bin 245 delegenin oy kullandığı AK Parti 1'nci Olağanüstü Kongresi'nde AK Parti Genel Başkanı seçilen Ahmet Davutoğlu konuştu.

Bin 245 delegenin oy kullandığı AK Parti 1'nci Olağanüstü Kongresi'nde AK Parti Genel Başkanı seçilen Ahmet Davutoğlu teşekkür konuşması yaptı.
İşte Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:
SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUM


"Sayın Cumhurbaşkanım, değerli divan, dava arkadaşlarım hepinizi saygıyla muhabbetle selamlıyorum. Teşekkür ve minnetlerimi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Allah bu sorumluluğun gerekeğini yapabilme gücü versin. Sayın Cumhurbaşkanımıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum, bana güç vermektedir.
İLK KEZ BÖYLE BİR DEVİR TESLİM YAPILDI


Bugün ve yarın Türk demokrasi tarihinde ilk defa böylesine devir teslim olmadı, hiç bir farklı görüş ve farklı izlenim olmadan tam bir birlik beraberlikte bir devir teslim oldu. AK Parti bugün, nbsp;ahlak ve erdem siyasetiyle farkını ortaya koymuştur.
Ayrıca yarın Türk demokrasi tarihinde ilk defa aynı partiden gelen aynı görüşten gelen iki Cumhurbaşkanı arasında devir teslim yapılacak. Sayın Abdullah Gül, yarın halkımız tarafından doğrudan seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a devir teslimi yapacaktır.
Atatürk ile İnönü aynı partiden olmalarına rağmen devir teslim törenleri bukadar beraberlik içinde sorunsuz gerçekleşmemişti.
2015-2019 ALTIN ÖLÇEĞİNDE DEĞERLİ BİR DÖNEM


2019 yılına kadar altın ölçeğinde değerli bir dönem olacak. Tüm temel sorunlarımızı Anayasa başta olmak üzere 2015-2019 yılları arasında reformlarımızı gerçekleştireceğiz.
BİRLİKTE TER DÖKTÜK


Bugün bir sıcakta yoğun bir terlemeye rağmen yine bizleri terk etmedikleri için teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız birlikte terleyip birlikte terlyeceğiz demişti, birlikte ter döktük. "

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...