Görevi devreden Gül İstanbul'da

/ Kaynak: İHA
Görevi devreden Gül İstanbul'da

GÜNDEM Haberleri  / İHA

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Köşk'teki devir teslimden sonra İstanbul'a geldi.

Çankaya Köşkü'ndeki devir-teslim töreninin ardından 11. Cumhurbaşkanı Gül, Esenboğa Havalimanı'na geçti. Cumhurbaşkanı Gül, burada vatandaşlar tarafından karşılandı. Gül, aralarında bakanların da bulunduğu kalabalık bir topluluk tarafından İstanbul'a uğurlandı.
Görevini devreden 11'nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Twitter hesabından açıklama yaptı. Abdullah Gül şu tweetleri attı: 'Milletimi temsil etme onur ve gururuyla yürüttüğüm Cumhurbaşkanlığı görevini devrettim. Şimdi de Ankara'dan ayrılıyorum. Herkese selam ve sevgilerimle.'
GÖREVİ ERDOĞAN'A DEVREDEN GÜL iSTANBUL'DA


Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ankara'da düzenlenen devir teslim töreninin ardından İstanbul'a geldi. nbsp;
Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ankara'daki devir teslim töreninin ardından İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'ne saat 20.50 sıralarında gelen eski Cumhurbaşkanı Gül'ü, havalimanında kalabalık bir grup karşıladı. Burada kalabalığa hitap etmesi beklenen Gül, konuşma yapmayarak halkı selamladı.
Kalabalık, "Devletin Onuru Milletin Gururu" şeklinde slogan attığı gözlendi.
Havalimanı çıkışında kendisini bekleyen gazetecileri de selamlayan Gül, bir basın mensubunun 'Siyasete devam edecek misiniz?' şeklindeki sorusunu, "Yaşayıp hep beraber göreceğiz bundan sonra. Ankara'daki görevimizi tamamladık, İstanbul'a geldik" diye yanıtladı.
Gül, daha sonra sevgi tezahüratları arasında kendisini bekleyen otomobile binerek buradan ayrıldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...